Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Nå er det faktisk bare 2 måneder igjen til jul! Tiden går fort og det er smart å planlegge innkjøp av de spesielle gavene tidlig. Vi tenker selvfølgelig på de gavene som ikke nødvendigvis ligger under juletreet, men som pakkes opp når man har litt alenetid. Gavene som gir den ekstra gode stemningen.

Vi har fått mange nye antrekk på plass i nettbutikken, disse er spesielt utvalgte og egner seg godt som gaver til en du vil glede ekstra. Antrekk som pirrer og skaper sensuell stemning.

Alle leveres i mange størrelser, så du kan klikke på bildene og finne mer informasjon så snart du ser en outfit du vil vite mer om.
Denne finnes i flere farger, klikk på bildet og se alle.
Dette todelte settet finnes i flere farger, klikk på bildet og se alle.
Dette var 10 av våre nyeste antrekk. Vi har selvfølgelig mange flere sexy antrekk som egner seg perfekt som presanger. Her finner du noen flere tips:


Klikk på bildet ovenfor og se alle de nye fantastiske antrekkene i powerwetlook.Stilige blyantkjoler, klikk på bildet.


Flere råtøffe ankelstøvletter finner du når du klikker på bildet ovenfor.

Se mer Frekt undertøy til gutta, klikk på bildet ovenfor.


Du finner selvfølgelig også mye annet hos oss. Vi har f.eks. erotiske spill, leketøy for de aller, aller fleste, enten du har høy eller lav kinkfaktor, kostymer for rollespill, lårhøye støvletter, Frekke kjoler og mye mer. Klikk inn og finn noe fint og Frekt og overrask partneren din. 


PS! Få med deg alle våre blogginnlegg! Disse samler vi i en egen Facebookgruppe LilleFrekke Blogginnlegg så du enkelt skal finne dem igjen (de forsvinner jo litt i mengden på vår vanlige Facbookside.) 

Følg oss også på Instagram og Facebook, søk på LilleFrekke, da dukker vi opp. Vi er selvfølgelig også på SnapChat og der kan du følge oss uten at naboen vet det:


#gavetips #sexy #undertøy #godstemning #julegave #jul #julepresang #kjærestegave #lillefrekke
Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap