Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Nå er det faktisk bare 2 måneder igjen til jul! Tiden går fort og det er smart å planlegge innkjøp av de spesielle gavene tidlig. Vi tenker selvfølgelig på de gavene som ikke nødvendigvis ligger under juletreet, men som pakkes opp når man har litt alenetid. Gavene som gir den ekstra gode stemningen.

Vi har fått mange nye antrekk på plass i nettbutikken, disse er spesielt utvalgte og egner seg godt som gaver til en du vil glede ekstra. Antrekk som pirrer og skaper sensuell stemning.

Alle leveres i mange størrelser, så du kan klikke på bildene og finne mer informasjon så snart du ser en outfit du vil vite mer om.
Denne finnes i flere farger, klikk på bildet og se alle.
Dette todelte settet finnes i flere farger, klikk på bildet og se alle.
Dette var 10 av våre nyeste antrekk. Vi har selvfølgelig mange flere sexy antrekk som egner seg perfekt som presanger. Her finner du noen flere tips:


Klikk på bildet ovenfor og se alle de nye fantastiske antrekkene i powerwetlook.Stilige blyantkjoler, klikk på bildet.


Flere råtøffe ankelstøvletter finner du når du klikker på bildet ovenfor.

Se mer Frekt undertøy til gutta, klikk på bildet ovenfor.


Du finner selvfølgelig også mye annet hos oss. Vi har f.eks. erotiske spill, leketøy for de aller, aller fleste, enten du har høy eller lav kinkfaktor, kostymer for rollespill, lårhøye støvletter, Frekke kjoler og mye mer. Klikk inn og finn noe fint og Frekt og overrask partneren din. 


Ta gjerne en kikk også på våre erotiske leketøy, vi har mye moro til både han, henne og par. Klikk på denne linken, så finner du oversikt: EROTISKE PRODUKTER

På utkikk etter klær? Husk at vi nå har laget FARGESØK i nettbutikken, det gjør det enklere for deg å finne antrekk i din favorittfarge.


Her finner du oss i sosiale media, håper du vil følge oss. Klikk på bildet, følg vår FB side.PS! Få med deg alle våre blogginnlegg! Disse samler vi i en egen Facebookgruppe LilleFrekke Blogginnlegg 


Følg oss også på Instagram og på SnapChat (der kan du følge oss uten at naboen vet det). Scann bildene:


 


Vi er også på Pinterest, der finner du galleri med mengder av modellbilder fra shoot vi har hatt. Klikk inn og følg oss:
#gavetips #sexy #undertøy #godstemning #julegave #jul #julepresang #kjærestegave #lillefrekke
Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap