Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

BH med løft og pads er det veldig mange som har skaffet seg, men nå kan du altså også få truser med løft og innlegg. Vi har to modeller i nettbutikken nå, en med lavt liv og en med høyt liv. Begge varianter finnes i str S, M og L og de er laget av et elastisk og pustende materialer og er komfortable å ha på seg.

Ønsker du mer rumpe-fasong under klærne og ikke orker ta en drøss med knebøy? Klikk på bildene nedenfor:Produsenten av disse har også en mengde smarte tilbehørsprodukter til BH. Du finner innlegg, stroppeløse BH'er, stroppeforlengere, skulderpads og en rekke andre saker. Klikk på bildet og se hele utvalget:Vi har også hva vi mener er 'verdens beste' hold-in undertøy. Disse er mye brukt bl.a. under filminnspillinger i Hollywood og har meget høy kvalitet. Klikk på bildet, da finner du mer informasjon og også en video.
Ta gjerne en kikk på vårt utvalg av erotiske produkter, vi har mye moro til både han, henne og par: EROTISKE PRODUKTER


På utkikk etter klær? Husk at vi nå har laget FARGESØK i nettbutikken, det gjør det enklere for deg å finne antrekk i din favorittfarge.


PS! Få med deg alle våre blogginnlegg!

Disse samler vi i en egen Facebookgruppe 
LilleFrekke Blogginnlegg så du enkelt skal finne dem igjen (de forsvinner jo litt i mengden på vår vanlige Facbookside.) 


Følg oss også på Instagram og på SnapChat (der kan du følge oss uten at naboen vet det). Scann bildene:
 

Vi er også på Pinterest, der finner du galleri med mengder av modellbilder fra shoot vi har hatt. Klikk inn og følg oss:#rumpe #rompe #fasong #stor #kurver #truse #padded #panties #sexy #curves #byebra #lillefrekke
Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap