Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

I februar har vår hovedleverandør av klær lansert årets kolleksjon med undertøy, så nå har det kommet utrolig mange nye produkter i nettbutikken. (Og mange flere vil dukke opp i de nærmeste ukene.) Vi presenterer mange av nyhetene her, men siden det totale antalle nye produkter er langt over 100, så har vi dessvere ikke anledning til å vise deg alle i dette blogginnlegget. Vi har defor valgt å presentere et utvalg med noen av våre nye antrekk, noen nye sko og noen av de nyeste leketøyene.

Blant årets store trendene fra USA ser vi tydelig at blonder, rysjer og myke farger er moderne. Korte og trekvartlange ermer er in, og det samme er strap-design. Du får et godt inntrykk av årets trender når du kikker på bildene nedenfor.

Under bildene finner du produktlinker du kan klikke på, da kommer du til nettbutikken og finner mer informasjon om tilgengelige størrelser, priser, og evnt. fargevalg på våre nye Frekke produkter. Du får også se de fleste antrekkene avbildet i annen vinkel.

PRODUKTLINK:

Teddy with SleevesPRODUKTLINKER:

Deep V Lace Teddy

Deep V Lace Babydoll

PRODUKTLINK:

Pink Keyhole BabydollPRODUKTLINK:

Snap Crotch Teddy
PRODUKTLINK:

Cupless Lycra Kjole
PRODUKTLINK:

Blonde JumpsuitPRODUKTLINK:

Lycra Jumpsuit


PRODUKTLINK:

Strappy LærsettPRODUKTLINK:

Fishnet Leather SetPRODUKTLINK:

Lær og nettingkjole med Straps

PRODUKTLINK:

Weaved Choker


Vi har flere nye halsbånd, du finner oversikt over hele utvalget her: HÅNDJERN, HALSBÅND OG SELER


PRODUKTLINK:

Delight Mid SnøringPRODUKTLINK:

Delight Sneaker Knee
PRODUKTLINK:

Adore Mid Camo
PRODUKTLINK:

Domina Skolett

PRODUKTLINK:

Amuse Bred Ankelrem

Vi har selvfølgelig også publisert mange nye leketøy, bl.a. flere produkter fra Pornhub. Klikk på linken nedenfor, så finner du dem.


PRODUKTLINK:

Pornhub leketøy


Ta gjerne en kikk også på våre erotiske leketøy, vi har mye moro til både han, henne og par. Klikk på denne linken, så finner du oversikt: EROTISKE PRODUKTER

På utkikk etter klær? Husk at vi nå har laget FARGESØK i nettbutikken, det gjør det enklere for deg å finne antrekk i din favorittfarge.


Her finner du oss i sosiale media, håper du vil følge oss. Klikk på bildet, følg vår FB side.PS! Få med deg alle våre blogginnlegg! Disse samler vi i en egen Facebookgruppe LilleFrekke Blogginnlegg 


Følg oss også på Instagram og på SnapChat (der kan du følge oss uten at naboen vet det). Scann bildene:


 


Vi er også på Pinterest, der finner du galleri med mengder av modellbilder fra shoot vi har hatt. Klikk inn og følg oss:

#produktnyheter #erotiske #produkter #sexleketøy #undertøy #sexy #sko #støvletter #kostymer #kjoler #mote #frekkmote #lillefrekke
Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap