Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Høsten er alltid en tid på året hvor det lanseres mange nye produkter i markedet, og det har det også gjort i vår nettbutikk.

Her får du en oppdatering. Mange av produktlinkene skjuler flere nyheter fra samme produsent, så du bør klikke på linkene under bildene.Vi har også i september fått mange nye truser til menn, sjekk linken under bildet så finner du alle.

Se hele utvalget: 
Undertøy til mennMange nye Frekke dametruser kom også ut i nettbutikken, sjekk linken:

PRODUKTLINK:
Alle Dametruser
Fra Obsessive har vi fått flere nye harness, sjekk linken for oversikt:

PRODUKTLINK:
OBSESSIVE HARNESS
Du finner også 3 nye Frekke puslespill. (Les produktbeskrivelsen, da får du en god idé til hvordan disse kan brukes som en del av forspillet.)

PRODUKTLINK:
Puzzle CrushVi har fått enda flere stimulerende og opphissende nyheter fra Sensuva, følg linken under bildet og se hele utvalget:
Fra Satisfyer har det også kommet en nyhet til par:

Hvis du er nysgjerrig på hvordan ting virker, så kan du lese våre produktanmeldelser. Disse blir gjort av forskjellige personer som følger oss i sosiale media. Her finner du oversikt over alle så langt, og så er flere av nyhetene du ser ovenfor også ute på test, så det er bare å vente i spenning til vi får tilbakemeldinger. Her er linken du kan sjekke: PRODUKTANMELDELSER.

Ta gjerne også en kikk på vår --> OUTLET <-- der kan du gjøre ekstra gode Frekkekupp.

Flere nyheter er på vei ut i nettbutikken, så husk klikke innom hos oss fra tid til annen.

På utkikk etter klær? Husk at vi nå har laget  i nettbutikken, det gjør det enklere for deg å finne antrekk i din favorittfarge.Her finner du oss i sosiale media, håper du vil følge oss. Klikk på bildet, følg vår FB side.PS! Få med deg alle våre blogginnlegg! Disse samler vi i en egen Facebookgruppe  


Følg oss også på  og på SnapChat (der kan du følge oss uten at naboen vet det). Scann bildene:

Vi er også på , der finner du galleri med mengder av modellbilder fra shoot vi har hatt. Klikk inn og følg oss:#oppdatering #nyheter #erotiske #produkter #erotikk #undertøy #trender #lillefrekke

 

Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap