Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Forrige fredag hadde vi så mye å gjøre at #FrekkeFreddanGaven dessverre gikk i glemmeboken. (Takk til dere som etterlyste konkurransen, det er bra dere passer på.)

På grunn av vår glemsomhet så forsøker vi i dag gjøre det godt igjen, ved å trekke TO vinnere som begge får denne supre gaven i posten. Premien er altså dette settet med vannbasert glidemiddel for ham og henne. Glidemiddelet til menn gir ekstra power og det til damer øker følsomheten. Klikk på bildet og les mer om hvordan de virker.

Lyst til å være med i trekningen av ukens premie? Vi samler alle som vil være med i konkurransen på ett sted, ellers mister vi helt oversikten. Du må altså gå inn på Facebooksiden vår og legge igjen en kommentar under innlegget om dagens premie. Du kommer til riktig sted når du klikker på bildet nedenfor. Husk også at du sjekker hvem som vinner, dette publiserer vi alltid på Facebook på lørdager.

 

 

Husk å følge oss i sosiale media, da holder du deg enkelt oppdatert på nyheter, tilbud, konkurranser og annet. Du finner oss her: Linker til alle våre SoMe profiler.

Ha en strålende og passe Frekk helg og lykke til i konkurransen!

 

#frekkefreddan #konkurranse #facebook #giveaway #gratis #erotikk #frekkmote #lillefrekke

Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap