Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Premieren på film nr 2 om Mr Grey og Anastasia er like rundt hjørnet. Vi vet at mange gleder seg og da trår vi til med en konkurranse for å feire en ny runde med Frekke gråtoner... du kan altså vinne et av settene du ser nedenfor, alle er helt perfekte for en skikkelig Frekk kosestund sammen med din kjære.

Klikk på bildet hvis du vil lese mer om hva som inngår i de forskjellige settene.


Hvordan delta?
Skriv en kommentar under blogginnlegget vi har publisert om konkurranse på Facebooksiden vår. (Pass på at det er inne på selve siden, innlegget blir delt og det er kun på LilleFrekke Facebookside du kan delta.) Skriv hvilket av settene du helst vil vinne og hvis du tagger den du vil bruke det sammen med, så kan jo partneren din også bli med i konkurransen, da har dere dobbel vinnersjanse.

Når trekker vi vinneren?
Trekningen skjer på fredag kveld, etter at vi har kommet hjem fra premieren og navn på vinner blir publisert på Facebooksiden vår. (NB! Det trekkes en vinner som kan velge hvilket sett man ønsker levert.)

I nettbutikken finner du mengder med Fifty Shades varer, de er alle godkjent av forfatteren av bøkene. Klikk på linken for oversikt over utvalget: Official Fifty Shades  De produktene som har DARKER i navnet er altså nyhetene som har kommet i anledning den nye filmen, og disse er hakket Frekkere enn de som ble lansert da den første filmen kom.

Og trailer til den nye filmen finner du her: Fifty Shades DARKER


#fiftyshades #darker #premiere #kinopremiere #konkurranse #facebook #giveaway #lillefrekke
 
Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap