Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Vi har i år en avtale om sponsing av Lene Alexandra Øiens Bikiniakademi. (Du kan lese mer om dette HER.)

Det er veldig moro å se hvilke flotte resultater treningsopplegget Lena Alexandra har, virkelig gir. Sist helg hadde utøverne fra Team LA Fitness (en del av Bikiniakademiet) helt fantastiske resultater i Sandefjord Open, med mange pallplasseringer.

Nå har DU anledning til å vinne BUTTLIFT programmet fra LA Lifestyle. Det er et unikt program, sammensatt av LA Lifestyles dyktige coacher, skreddersydd for å gi deg et skikkelig rumpeløft! Om du følger det 100%, presser deg selv, og gjør jobben skikkelig, kan vi garantere at rumpa vil se bedre, strammere og mer spretten ut når du er ferdig!Du kan lese mer om programmet når du klikker på bildet ovenfor. Du kan selvfølgelig også kjøpe det i nettbutikken til LA Lifestyle, prisen er kr 990.

Men om du vil være med i trekningen om å vinne dette, da må du lese enda litt til.

Hovedpremien i vår konkurranse er altså Buttlift programmet, men vi har også en premier til!! En av våre deltagere vil vinne LA Lifestyle Treningsdagbok. Verdi på denne er kr 329. Dette er en dagbok som er perfekt for deg som er opptatt av trening og kosthold, med god plass til egne notater. I tillegg finner du mange inspirerende historier fra LA Lifestylers som deler sine erfaringer.KONKURRANSEREGLER:
For å delta må du følge Team LA Lifestyle på Instagram og LA Lifestyle på Facebook og selvfølgelig også følge oss begge steder: LilleFrekke Instagram - LilleFrekke Facebook (Bli gjerne med oss også på SnapChat, du finner oss som LilleFrekke Nettbutikk.) Når du har gjort det så kan du skrive en kommentar under dette innleggets deling på vår Facebookside (husk at innlegget blir delt flere ganger, på flere steder, og vi må samle alle deltagere på ett sted, så pass på at det er på riktig sted du skriver din kommentar.)

Vi trekker en vinner lørdag 1. april (dette er ikke en aprilspøk) og navn på vinneren kunngjøres på vår Facebookside.

#konkurranse #premie #vinn #buttlift #LALifestyle #lenealexandra #lenealexandraøien #treningsprogram #treningsdagbok #getfit #lillefrekke
Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap