Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Vi har tidligere hatt moteshow på Sexhibition messen i Oslo, 3 år på rad, faktisk. Du kan se video fra et av disse nedenfor.

I år deltar vi ikke på messen, men vil allikevel slå et slag for våre venner som år etter år arrangerer denne flotte erotiske messen. Sted er Rockefeller i Oslo og messen åpner torsdag 24. august kl 20. Den er også åpen fredag 25. fra kl 20 og lørdag 26. fra kl 19. Stengetid alle dager er kl 03.00.

Vi har tatt en prat med arrangør og fått vite at det i år er flere spennende nyheter på programmet, bl.a. vil du kunne oppleve Stella Cox på scenen.

Som nevnt, vi arrangerer en konkurranse hvor du kan vinne 2 inngangsbilletter og vi trekker hele 5 vinnere. Konkurransereglene er enkle, du går inn på vår Facebookside og skriver en kommentar under delingen av dette innlegget (pass på at du er på selve Facebooksiden vår, innlegget deles flere steder og det er kun kommentarer på Facebooksiden som er med i trekningen.) Har du lyst til å dele muligheten med dine venner ved å dele innlegget vårt, så blir vi selvfølgelig glade for det. (Billetter kan også kjøpes på billettforum, kr 260 pr. stk.) Billettene vi lodder ut kan brukes en gang, hvilken som helst dag.

De 5 vinnerene trekkes søndag 20. august om kvelden og navn offentliggjøres på vår Facebookside.


Og her er en video fra et av våre tidligere moteshow på messen, klikk på bildet så kommer du til vår youtubekanal (og følg den gjerne.)
#erotisk #messe #sexhibition #sexy #event #oslo #rockefeller #konkurranse #facebook #lillefrekke
Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap