Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Endelig er det desember igjen og vi har selvfølgelig vært på tur i fotostudio og laget mange Frekke nissestreker også i år!

For noen uker siden var vi hos Ikon Studio på Skedsmokorset sammen med en glad gjeng fra realityserien Norske Rednecks, noen av våre faste modeller og fotograf Kenneth Baluba Sporsheim. Vi hadde en fantastisk morsom dag, noe vi håper vil være godt synlig på alle bildene som publiseres. Følg forresten gjerne Norsk Redneck Forening på Facebook.

Selve konkurransen foregår på vår Facebookside, vi har laget et eget album og kommer til å publisere et nytt bilde hver dag. Alle som kommenterer under dagens bilde, INNE på Facebooksiden vår, blir med i trekning av dagens lille Frekke overraskelse. Vi er helt nødt til å samle alle deltagere ett sted, ellers mister vi oversikten, så pass på at du klikker på selve bildet før du kommenterer, bildene blir nemlig delt mange steder.

Pass som sagt på at du kommenterer under dagens bilde (sjekk dato) og at du faktisk er inne på Facebooksiden vår og ikke kommenterer på en deling (klikk på bildet før du skriver din kommentar.) Du finner konkurransen her: LilleFrekke Adventskonkurranse 2017


Modellene som er med i årets kalender er: Solveig Helene (Vesla) Larsen, May Johannessen, Morten Gellein (Cowboy) Næss, Per Andreas Christiansen, Linda Ormholt, Emmy Topalovic og SjefsFrekka, Solveig Nordanger. Du kjenner sikkert igjen mange fra realityserien Norske Rednecks. Innspillingene til sesong 3 ble forresten gjort tidligere i år og alt er klart for visning på TV neste år, så det er bare å glede seg.

Premiene i konkurransen vår er ikke superdyre og råflotte, men morsomme og småFrekke... akkurat hva man trenger i en hektisk julestri. Husk å sjekke om du har vunnet, vi publiserer vinnere her: Vinnere LilleFrekke Adventskonkurranse

Alle antrekk nissejentene har på seg er fra vårt sortiment, du finner dem her: Nisseklær. Sko og støvletter er også fra vårt utvalg, de finner du her: Sko & Støvletter.

I tillegg til å glede med Frekke vinnermuligheter i tiden frem til jul, så håper vi også at vi lager noen ekstra smilerynker på alle som følger oss.

Tusen hjertelig takk til alle som bidro til at denne shooten lot seg gjennomføre! Og ekstra takk til Jarle som lot oss låne sin dyrebare Redneck kanon.

Ha en glad adventstid, vær grei mot Folk og sett av tid til Frekking!#norskerednecks #adventskalender #julekalender #konkurranse #facebook #nissestreker #nissedamer #nissekjole #nisser #julemoro #rednecks #lillefrekke
Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap