Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Det nærmer seg premieretid for film nr 3 i serien om Mr Grey og Anastasia, undertittel på denne er Freed (kan oversettes med frigjort.) Allerede nå er den offisielle traileren klar og den ser du her.
Hva synes du? Det ser ganske hett ut, gjør det ikke?

Vi feirer lanseringen av den nye filmen med en konkurranse hvor du kan vinne en boks full av spennende leketøy fra den originale Fifty Shades kolleksjonen. Innholdet i boksen er en overraskelse, men du er garantert å få mye Frekk spenning, og veiledende pris på boksen er 1399 (innholdet har en mye høyere verdi om du velger kjøpe det hver or seg.) Klikk på bildet nedenfor, så finner du mer informasjon:

Konkurransereglene er enkle:
Lik blogginnlegget, kommenter under innleggets deling (PÅ FACEBOOKSIDEN VÅR - du er ikke med i trekningen hvis du kommenterer på andre delinger av innlegget, vi må samle alle deltagere ett sted ellers mister vi oversikten over hvem som vil være med i konkurransen.) Vi blir ekstra glade hvis du også har lyst til å dele innlegget og vinnermuligheten med dine venner, eller invitere venner til å like Facebooksiden vår, men det er selvfølgelig helt frivillig.

Trekning av den heldige vinneren gjøres på kvelden søndag 11. februar og navn på vinner vil bli publisert her i bloggen og på Facebooksiden vår.

Leketøyene til film nr 3 er også lansert, de finner du når du klikker på bildet nedenfor. Som du kan se, parforhold er i fokus og det er lagt vekt på et mer feminint design denne gangen.Vil du se leketøyene til alle de tre Fifty Shades of Grey filmene, så kan du klikke på bildet nedenfor:


Husk følge oss i sosiale meida, du finner oss her:

Vi ønsker lykke til i konkurransen!
#konkurranse #facebook #fiftyshades #freed #vinnermulighet #erotikk #leketøy #lillefrekke
Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap