Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

I dette kaoset av bokstaver skjuler det seg nesten 50 ting vi selger i nettbutikken. Noen ord er skrevet på norsk, noen  på engelsk. Hvor mange klarer du finne?

Vi trekker en vilkårlig vinner av en hyggelig liten overraskelse blant alle deltagere. For å være med i trekningen må du skrive: xx (altså antall ting du fant) og ordet Frekketing, f.eks. 50 Frekketing, under delingen av dette innlegget på vår Facebookside. (Pass på at du ikke kommenterer under en deling noen har gjort på Facebook, vi må samle alle deltagere ett sted, ellers mister vi oversikten, så det er kun kommentarer under vår deling på Facebooksiden som er med i trekningen av premien.)

Navn på vinner kunngjøres på Facebook i kveld.

Skulle du befinne deg i nærheten av Frekkehuset, så bør du forresten ta turen innom. I dag, søndag 18. mars, har vi åpent hus og utsalg av klær/sko som er brukt på shoots. Prisene på disse er veeeeldig gode. Du finner f.eks. kjoler, babydoll, catsuits, korsetter, sko, støvletter til kun kr 50, 100, 150, 200 osv. (avhengig av hva det er.) Vi har også en del varer som har kommet i retur fra kunder som har angret seg, kjøpt sko feil størrelse osv., samt mye varer som går ut av sortimentet fra våre produsenter, alle disse selges med minimum 50% rabatt.

Utsalget er åpent fra kl. 12 til kl. 17. Nedenfor ser du noen eksmpler på antrekk som selges ut, men vi har mye mer... alt fra romantiske blondeantrekk til ganske så kinky outfits. Utvalget av størrelser er størst i S og M, men du finner også mange antrekk opp til str. 3X.

Klikk på bildet nedenfor og finn mer informasjon i arrangementet vi har laget på Facebook og se flere eksempler på klær/sko som selges ut.
Håper vi sees og lykke til i søndagskonkurransen!

#konkurranse #quiz #fun #frekketing #lillefrekke #facebook #utsalg #lagerutsalg #salg #åpenthus
Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap