Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Selv om det er sommer og store deler av landet går i 'hvilemodus', så jobbes det hardt her i Frekkehuset nå om dagen. Det dukker nemlig stadig opp nye lekre antrekk og andre spreke nyheter som publiseres i nettbutikken, og nå fikk vi lyst til å glede våre følgere og fans med en sommerkonkurranse hvor du kan vinne en av våre nyheter. Flott, ikke sant?

Denne gangen er premien en av disse lekre nye morgenkåpene, og de leveres selvfølgelig med både belte og matchende truse.
Alt vi vil vite er hvilken farge du liker best og hvilken størrelse du vil ha. Skriv en kommentar under delingen av dette innlegget, på vår FB side. (Innlegget deles mange steder, så pass på at du skriver kommentaren riktig sted. Det er nemlig helt umulig for oss å holde oversikt over deltagere hvis vi ikke samler alle på ett sted.)

Du finner innlegget øverst på vår FB side: SOMMERKONKURRANSE

Den blå finnes i str. S/M, L/XL og XXL.
Den sorte finnes i str. S/M, L/XL og XXL
Den rosa finnes i str. S/M og L/XL.
Den grå finnes i str. S/M.

Vi trekker vinneren fredag 20. juli ca. kl 20.00 og navn på den heldige blir offentliggjort på vår FB side.

Vil du heller vil kjøpe en av dem så finner du dem i nettbutikken, klikk her: Satinia Robe


PS! Få med deg alle våre blogginnlegg! Disse samler vi i en egen Facebookgruppe LilleFrekke Blogginnlegg så du enkelt skal finne dem igjen (de forsvinner jo litt i mengden på vår vanlige Facbookside.)

Følg oss også på Instagram og Facebook, søk på LilleFrekke, da duker vi opp. Vi er selvfølgelig også på SnapChat og der kan du følge oss uten at naboen vet det:

#konkurranse #sommerkonkurranse #frekkenyheter #frekkmote #sensuell #mote #morgekåpe #slåbrok #gawn #robe #lillefrekke
Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap