Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Selv om det er sommer og store deler av landet går i 'hvilemodus', så jobbes det hardt her i Frekkehuset nå om dagen. Det dukker nemlig stadig opp nye lekre antrekk og andre spreke nyheter som publiseres i nettbutikken, og nå fikk vi lyst til å glede våre følgere og fans med en sommerkonkurranse hvor du kan vinne en av våre nyheter. Flott, ikke sant?

Denne gangen er premien en av disse lekre nye morgenkåpene, og de leveres selvfølgelig med både belte og matchende truse.
Alt vi vil vite er hvilken farge du liker best og hvilken størrelse du vil ha. Skriv en kommentar under delingen av dette innlegget, på vår FB side. (Innlegget deles mange steder, så pass på at du skriver kommentaren riktig sted. Det er nemlig helt umulig for oss å holde oversikt over deltagere hvis vi ikke samler alle på ett sted.)

Du finner innlegget øverst på vår FB side: SOMMERKONKURRANSE

Den blå finnes i str. S/M, L/XL og XXL.
Den sorte finnes i str. S/M, L/XL og XXL
Den rosa finnes i str. S/M og L/XL.
Den grå finnes i str. S/M.

Vi trekker vinneren fredag 20. juli ca. kl 20.00 og navn på den heldige blir offentliggjort på vår FB side.

Vil du heller vil kjøpe en av dem så finner du dem i nettbutikken, klikk her: Satinia Robe

Ta gjerne en kikk også på våre erotiske leketøy, vi har mye moro til både han, henne og par. Klikk på denne linken, så finner du oversikt: EROTISKE PRODUKTER

På utkikk etter klær? Husk at vi nå har laget FARGESØK i nettbutikken, det gjør det enklere for deg å finne antrekk i din favorittfarge.


Her finner du oss i sosiale media, håper du vil følge oss. Klikk på bildet, følg vår FB side.PS! Få med deg alle våre blogginnlegg! Disse samler vi i en egen Facebookgruppe LilleFrekke Blogginnlegg 


Følg oss også på Instagram og på SnapChat (der kan du følge oss uten at naboen vet det). Scann bildene:


 


Vi er også på Pinterest, der finner du galleri med mengder av modellbilder fra shoot vi har hatt. Klikk inn og følg oss:

#konkurranse #sommerkonkurranse #frekkenyheter #frekkmote #sensuell #mote #morgekåpe #slåbrok #gawn #robe #lillefrekke
Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap