Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Hvis du har lyst til å Frekke opp julen litt ekstra, så er våre nissekostymer midt i blinken! Ekstra flaks har du hvis du er den heldige som sikrer deg et gratis kostyme i førjulskonkurransen vår. (Og dere menn, bli med i konkurransen da, dere kjenner sikkert en dame som vil bli glad for en Frekk nissekjole.)

Alt du skal gjøre er å kommentere under ---> DETTE BILDET <--- på vår Facebookside. Husk at vi må vite hvilket antrekk du ønsker deg og hvilken størrelse du vil ha. Pass også på at du kommenterer under bildet vi har linket til, kommentarer andre steder vil ikke være med i trekningen.

Her ser du nissekostymene vi har i år, du kan klikke på bildene, da finner du mer informasjon om tilgjengelig størrelser og hva som er inkludert i pakken.
Vi annonserer navn på vinner 30. november. Lykke til! 

Trenger du tips til lekkert undertøy i rødt, ta en kikk her, der får du se 15 forskjellige antrekk: Når du vil ha rødt helt innerst

PS! Få med deg alle våre blogginnlegg! Disse samler vi i en egen Facebookgruppe LilleFrekke Blogginnlegg så du enkelt skal finne dem igjen (de forsvinner jo litt i mengden på vår vanlige Facbookside.

Følg oss også på Instagram og Facebook, søk på LilleFrekke, da dukker vi opp. Vi er selvfølgelig også på SnapChat og der kan du følge oss uten at naboen vet det:


#sexy #nissekjole #nissekostyme #nissedame #godstemning #frekkjul #nissedrakt #nissemor #konkurranse #lillefrekke
Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap