Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Nå er det snart jul igjen og vi følger opp vår tradisjon med å lage en uhøytidelig og småFrekk adventskonkurranse på Facebook. 

I år ble alle bilder tatt på et ordentlig nisseverksted, Rypes Mekaniske Verksted og Fundamentering, og du kan tro vi hadde det moro! Gjengen som var med var modeller fra LilleFrekke og fra Forente Redneck's Norge samt fotografene TON, som vi har samarbeidet med i mange år, og Gorparti Photographer fra Portugal. (Klikk på linkene og følg Facebooksidene, så blir vi ekstra glade.)
På bildet ovenfor ser du Lill, Ole Kristian og May. I tillegg var også Thore-Erik Rype, Siw, Heidi, Poledance Veronica, Amber, Kjell og SjefsFrekka med på shoot og de dukker alle opp på bilder i løpet av adventstiden.

Selve konkurransen foregår på vår Facebookside, vi har laget et eget album og kommer til å publisere et nytt bilde hver dag. Alle som kommenterer under dagens bilde, INNE på Facebooksiden vår, blir med i trekning av dagens lille Frekke overraskelse. Vi er helt nødt til å samle alle deltagere ett sted, ellers mister vi oversikten, så pass på at du klikker på selve bildet før du kommenterer, bildene blir nemlig delt mange steder.

Pass som sagt på at du kommenterer under dagens bilde (sjekk dato) og at du faktisk er inne på Facebooksiden vår og ikke kommenterer på en deling (klikk på bildet før du skriver din kommentar.) Du finner konkurransen her: LilleFrekke Adventskonkurranse Facebook

Vi publiserer et nytt bilde hver dag frem til jul og trekker vinnere fortløpende. De heldige, som får en Frekk liten overraskelse i posten, finner du her: Vinnere LilleFrekke Adventskonkurranse 2018.

Alle antrekk nissedamene har på seg er fra vårt sortiment, du finner dem her: Nisseklær. Sko og støvletter er også fra vårt utvalg, de finner du her: Sko & Støvletter.

Vi håper du liker vår småFrekke og litt rampete kalender og ønsker deg en fin adventstid. Husk sette av tid til Frekking, det gjør deg godt!

PS! Få med deg alle våre blogginnlegg! Disse samler vi i en egen Facebookgruppe: LilleFrekke Blogginnlegg så du enkelt skal finne dem igjen (de forsvinner jo litt i mengden på vår vanlige Facbookside.) 

Følg oss også på Instagram og på SnapChat  (der kan du følge oss uten at naboen vet det):
#adventskalender #julekalender #konkurranse #facebook #nissestreker #nissedamer #nissekjole #sexy #nissekostyme #nisser #julemoro #frekkjul #rednecks #forenterednecksnorge #norskerednecks #lillefrekke
Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap