Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Påsken nærmer seg, og vi lanserer årets påskekonkurranse som også i år foregår på Facebooksiden vår. Det er veldig enkelt å delta, alt du behøver gjøre er å skrive ordene: "Frekk påske" under det samme bildet som du ser nedenfor. Det eneste du må passe på er at du ikke kommenterer på en av de mange delingene, men altså på selve Facebooksiden vår. (Vi er nemlig nødt til å samle alle deltagere ett sted, ellers mister vi oversikten.) Du må være fylt 18 år for å delta i konkurransen.

Det er ingen krav om deling, men vi setter selvfølgeilg veldig stor pris på all bidrag til oppFrekking av landet, så la gjerne vennene dine få muligheten til å være med i konkurransen.

Klikk på bildet nedenfor, da kommer du til riktig sted:
Skulle du være så heldig å vinne, så kan du bruke gavekortet til valgfrie varer i vår nettbutikk. Vi har over 4000 Frekkesaker, så du finner garantert noe du vil like.

Ta gjerne en kikk på vårt utvalg av erotiske produkter, vi har mye moro til både han, henne og par: EROTISKE PRODUKTER

På utkikk etter klær? Husk at vi nå har laget FARGESØK i nettbutikken, det gjør det enklere for deg å finne antrekk i din favorittfarge.


PS! Få med deg alle våre blogginnlegg!

Disse samler vi i en egen Facebookgruppe 
LilleFrekke Blogginnlegg så du enkelt skal finne dem igjen (de forsvinner jo litt i mengden på vår vanlige Facbookside.) 


Følg oss også på Instagram og på SnapChat (der kan du følge oss uten at naboen vet det). Scann bildene:
 

Vi er også på Pinterest, der finner du galleri med mengder av modellbilder fra shoot vi har hatt. Klikk inn og følg oss:

#konkurranse #påske #gavekort #premie #gratis #undertøy #lillefrekke
Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap