Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Vi elsker quiz. Og når man kombinerer quiz med Frekking, da blir det ekstra gøy!

Nå som mange har mye hjemmetid, så tenkte vi at det kan være moro med online-quiz hvor man også kan tilegne seg ny kunnskap om Frekking.
Vi kommer derfor til å legge ut en video med 12 spørsmål de fire første fredagene i mai. Dette skjer kl 19.00 på et arrangement vi har laget på Facebook og man har da frem til midnatt med å besvare spørsmålene. Det er VELDIG viktig at du skriver svar på ALLE spørsmål samlet, som kommentar under ukens video, på eventet på FB (ikke under delinger av videoene.) Svarer du på annen måte så er du ikke med i konkurransen om gavekort, men du kan jo selvfølgelig ha det moro og lære nye ting allikevel.

Blant de som har besvart alle spørsmål riktig (og på riktig måte) trekkes det 3 vinnere etter hver quizrunde. Premiene er gavekort til vår nettbutikk, verdi kr 250. Du kan altså ha det moro, lære noe nytt om Frekking og få mulighet til å vinne gavekort. Med andre ord: Tre gode ting på en gang!

Vi håper du blir med og inviter gjerne med venner på denne leken. Dette kan bli moro!

Navn på vinnere av gavkort publiseres her i bloggen dagen etter hver quiz-runde.

NB! Du må ha fylt 18 år for å delta.

LilleFrekke.no er eneansvarlig for denne konkurransen.


Klikk på linken, så kan du bli med: FrekkeQuiz


Ta gjerne en kikk også på våre erotiske leketøy, vi har mye moro til både han, henne og par. Klikk på denne linken, så finner du oversikt: EROTISKE PRODUKTER

På utkikk etter klær? Husk at vi nå har laget FARGESØK i nettbutikken, det gjør det enklere for deg å finne antrekk i din favorittfarge.


Her finner du oss i sosiale media, håper du vil følge oss. Klikk på bildet, følg vår FB side.PS! Få med deg alle våre blogginnlegg! Disse samler vi i en egen Facebookgruppe LilleFrekke Blogginnlegg 


Følg oss også på Instagram og på SnapChat (der kan du følge oss uten at naboen vet det). Scann bildene:

 


Vi er også på Pinterest, der finner du galleri med mengder av modellbilder fra shoot vi har hatt. Klikk inn og følg oss:
#quiz #konkurranse #fun #moro #underholdnin #kunnskap #erotikk #lillefrekke #facebookevent
Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap