Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Her er rådene du trenger for å få en perfekt markering av 14. mars, Steak & BJ Day.Dette er et tema mange har skrevet mye om. Felles for mye av informasjonen du finner på nett er imidlertid at detaljer og teknikker ikke er beskrevet skikkelig eller at det er skrevet av folk som ikke har så god peiling på temaet.

Artikkelen nedenfor har også vært publiserte i den gamle bloggen vår, og vi fikk mange gode tilbakemeldinger på den. Den er direkte og beskrivende.


Her presenterer vi noen teknikker som kan være til hjelp om du ønsker lære mer om suging. Det er viktig å huske på at du passer på at tennene aldri skraper hardt mot kuken, men litt forsiktig og kontrollert 'småbiting' kan være ok.

POWER-MOVE

Om du vil at han skal komme så fort som mulig, er alt du trenger å gjøre å stramme leppen rundt kuken helt nederst og suge opp og ned på den nederste ¾ av kuken i en rask stødig rytme mens du presser tungen flatt mot undersiden av kuken. Pass på at du presser med både leppene og tungen.

Å holde tungen engasjert mest mulig er et av triksene. Prøv å bevege tungen hele tiden. 90% av karene vil komme av dette. For å unngå brekninger hjelper det å holde godt rundt den nederste delen av kuken å senke seg ned til leppene møter fingrene. Dette kan du gjøre veldig sakte for mer intense følelser, men pass på at rytmen er jevn. Noen menn liker det sakte, noen liker det fort.  Du må kanskje spørre om hvilket tempo han liker best eller så vil han antageligvis fortelle deg det uoppfordret. (Husk å snakke sammen! Hvis du blir korrigert, ikke tenk på det som kritikk og en beskjed om at du gjør en dårlig jobb, det er hjelp til å vite hva han liker best.)

Dette er et av de beste sugetriksene 'the power move' for å bringe ham til orgasme. En skikkelig avsugning trenger bare dette ene trikset. Om vitenskapsmenn skulle lage en sugemaskin så er det dette maskinen ville ha gjort. De andre triksene her er mer å regne som kunstnerisk krydder som du kan bruke for å få finesse og stil, og til å roe ned tempoet litt.

SPYTT

Vær aldri redd for å sikle godt over hele kuken. Den skal være så våt og glatt som mulig, spesielt når du gjør 'the power move'. En god avsugning inneholder alltid høylydte og frekke surklende lyder.

BRUK AV HENDENE

Hvis kuken er for stor til at du får hele inn i munnen vil du få bruk for hendene også. Bruk litt tid på å gjøre hele kuken våt av spytt så hånden din glir lett opp og ned istedenfor å ta tak i tørr hud. Den viktigste håndbevegelsen er vribevegelsen 'the twister'. Når du glir oppover skaftet med hånden så vri håndleddet. Denne vridende bevegelsen gir deg en jevnere rytme enn når du bare beveger hånden opp og ned. Bruk hånden opp og ned langs roten av kuken mens du bruker munnen opp og ned på resten av skaftet. For å finne det rette grepet trenger du kanskje hans veiledning.

Et annet godt triks er å holde hånden rundt kukhodet og ha munnen over hånden. Så glir du hånden nedover skaftet mens du følger tett på med munnen nedover i en flytende bevegelse helt til hånden når til roten av kuken. Dette vil føles som om du glir med munnen hele veien ned til roten selv om du egentlig ikke klarer det.

BALLENE

De fleste menn liker også at ballene får litt oppmerksomhet. Det er tre grunnleggende 'balletriks': Du kan putte dem i munnen og suge på dem (forsiktig!), slikke dem med flat tunge eller stramme tungen til en spiss som du bruker over hele pungen. Varier mellom de tre teknikkene og løft gjerne forsiktig på ballene og slikk under dem.

Om du holder ballene i hånden mens du suger kan du ofte kjenne om han er i ferd med å komme, da blir ballene litt strammere og løfter seg litt.

HODE

Den neste bevegelse er ofte å gi hele skaftet noen lange slikk helt fra roten til tuppen. Dette er 'iskrem teknikken', det ser sexy ut og gir en god myk berøring, men det får ingen til å sprute. Beveg munnen til toppen av kuken i blant og gi kukhodet litt ekstra oppmerksomhet. Sug på det, beveg tungen i en sirkel rundt det, og bruk tungen på undersiden av kukhodet der det er spesielt følsomt.

Ikke glem øyenkontakt. Det er ekstra spennende for de fleste menn om du kikker opp på ham en gang i blant mens du har munnen full av manndommen hans.

FACE SLAPPING

Dette kan være et triks for å få ham til å komme raskere. Ta kuken ut av munnen og dask den mot tungen og fjeset, gjerne samtidig som du kikker opp. Gni kuken mot kinn og lepper. Menn liker det visuelle og dette er ekstra frekt og opphissende for ham å se på

DEEP THROAT

Deep Throat (ta hele kuken ned i halsen) er en treningssak. Det aller viktigste er viljen til å gi partner og deg selv denne opplevelsen. Har du vilje nok så vær forberedt på at det kan ta lang tid før du får dette skikkelig til. Det første man må overvinne er brekningsrefleksen. Prøv å fokusere på å slappe av i hals og kjeve. Støtt gjerne kuken med den ene hånden slik at du hele tiden føler du kan kontrollere hvor dypt du ønsker å ta den. For noen vil det være til hjelp å ligge med hodet litt bakoverbøyd, men den stillingen innebærer også at du overlater til partner å styre hvor hardt og langt ned i halsen han kommer. En stilling hvor du vil ha full kontroll er: Partner legger seg på rygg, du ligger på kne ved siden av, med hodet vendt ned mot kuken og rumpa mot partners hode. Ta et godt tak rundt kuken og før den inn i munnen og forsøk presse den mot svelget. Vri hodet i den vinkelen som kjennes best. Press kuken nedover. I starten vil du sikkert klare deg med bare noen få sekunder av gangen, men med trening vil du få mer selvtillit og lære å nyte følelsen. Det viktige er å gjøre en virkelig innsats for å ta kuken så dypt som mulig selv om det bare er for noen sekunder. Husk spytt og sikkel! Det gjør at kuken glir lettere.

Når kuken går helt nede i halsen blir luftveiene blokkert, dette er midlertidig og du kan puste som normalt igjen straks kuken forlater halsen. Om dere har valgt en stilling hvor du har kontrollen er det lettere å slappe av.

FINALEN

Når du er klar til å la ham sprute bruk 'power-move' uten å variere tempoet i det hele tatt. Som nevnt kan du ofte kjenne på ballene om han snart kommer. Øk gjerne tempoet litt helt på slutten og i det han nærmer seg orgasmen kan du presse kuken så langt inn i munnen som du orker. Sug sakte og intenst og la sæden sprute ned i halsen. Om du søler litt i ansiktet, så er det bare fint. Sæd har en veldig god antirynkevirkning for huden, dessuten så liker gutta å se litt ekstra søl.

HJELPEMIDLER

Vi har også en instruksjons DVD som gir mange nyttige tips for oralsex, og så finnes det flere smakstilsatte produkter som kan gjøre opplevelsen bedre, f.eks. DETTE, og også en Deep Throat spray som demper brekningsfølelser. Det finnes også mintdrops som er forfriskende og kan brukes både før, under og etter.

 

Og dere gutter: Husk god hygiene! Det er lite fristende å gi blowjob til en som ikke har passet på å vaske seg skikkelig.

Have fun!

#sugetips #oralsex #blowjob #bjday #steakandblowjobday #sugedagen #lillefrekke

Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap