Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Vi har veldig sansen for merkedager. De hjelper oss sette fokus på ting, enten det er et alvorlig tema eller kun for moro og underholdning.

Produktlinker: Babydoll - Sko

Her er en oversikt over mange merkedager vi, når vi legger godviljen til, mener du kan gi Frekking ekstra oppmerksomhet. Vi har selvfølgelig vært litt kreative og inkludert både snodige, morsomme og alvorlige merkedager i oversikten. Bl.a. har vi tatt med Dagen mot kjønnslemlestelse av kvinner. Den er ikke spesielt underholdende, men desto viktigere å markere. Håper virkelig at du krysser av 6. februar i kalenderen og roper ut i protest mot denne avskylige skikken!

Uansett, her er dagene vi har har funnet ut at du kan Frekke ekstra. (Altså, vi håper jo at du Frekker hele året, men disse dagene kan du jo være litt kreativ og Frekke på nye måter. Eller no'.)


        05.jul                 Bikiniens Dag                                     Den aller første bikinien ble designet i 1946 av
                                                                                         Louis Régard. Klikk HER og se våre Frekke bikinier.

Det er godt mulig vi har glemt noen merkedager som burde være med på listen, så hvis du har tips til oss håper vi at du gir lyd fra deg.

#merkedager #internasjonale #dager #frekke #påskudd #sexy #morsomme #spesielle #fun #lol #lillefrekke

Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap