Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Shunga er en herlig serie med pirrende og velgjørende produkter som også er en nytelse for øyet. Designet er inspirert av japansk erotisk kunst fra 1600-1800 tallet og du kan altså, i tillegg til å nyte de kriblende følelsene du vil få, også nyte synet av både emballasje og det elegante utsende på produktene.

Vi vet at mange er kjent med, og rådigger, den heftige orgasmekremen for damer og Dragon kremen for menn/par. Begge disse er populære og intense produkter som skaper ekstra sitrende opplevelser. Dragon kremen har forresten nå kommet i en litt mildere utgave og er et godt valg for de som synes at varme/kuldefølelsene den originale kremen gir er litt for intense.

I tillegg har Shunga en rekke andre, lystøkende produkter i sitt sortiment, og vi anbefaler deg absolutt å velge disse neste gang du skal ha litt ekstra glid, en deilig massasjeolje eller annet velgjørende og spennende erotiske tilbehør. Dette er en kvalitetsserie med deilige aromaer som gir ekstra intimitet.

Her ser du litt av Shungas utvalg, klikk på et av bildene så finner du oversikt over alle produktene vi har i denne serien:

#lyst #erotikk #orgasmekrem #massasjeolje #pirrende #produkter #glidemiddel #shunga #eroticart #sex #lillefrekke
Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap