Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Det er mange som har sansen for spanking... og vi har selvfølgelig både antrekk og tilbehør som er beregnet nettopp til deg som liker denne type rollespill.

Du kan klikke på bildene, da finner du mer informasjon om de forskjellige produktene. Helt nederst finner du også en link til et blogginnleg som forteller hvilke effekter de ulike pisker/pads har.
Vi har selvfølgelig en rekke andre antrekk som også passer helt perfekt for en spankingstund, klikk litt rundt i nettbutikken og la deg inspirere.

Når det gjelder håndjern, mansjetter og restrainsett, så har vi et veldig stort utvalg. Du kan klikke på bildet nedenfor, da finner du det aller meste av sortimentet vårt i denne sjangeren.


Inkluder gjerne også et blindfold i lekestunden, det gjør ting enda mer pirrende. Du finner utvalget vårt her: Masker & Blindfold.

Og blogginnlegget som forteller deg om effekten for de forskjellige type pisker, det finner du her:  Hvilken pisk skal du velge?#spanking #pisk #pad #spankingkjole #restrain #rollespill #erotikk #voksenlek #lillefrekke
Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap