Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Ja, altså, det er jo ikke bare single som kan ha glede av disse tingene, men poenget med denne overskriften var å rette oppmerksomhet mot det å ta ansvar for egen erotikk! Påsken er like rundt hjørnet og med den kommer det mange ekstra fridager du bør bruke til å gjøre ting du koser deg med. Det er mange som tilbringer påsken sammen med venner eller familie, men det er også mange som tilbringer påskedagene alene. 

Vi oppfordrer deg uansett til å legge en plan. En erotisk plan! Enten du skal til fjells, ha by-påske eller ikke har gjort noen spesielle avtaler. Mer erotikk er uansett sunt for fysikken og det gjør helt klart noe med humøret. Noe godt. Har du noen å ha sex sammen med så benytt disse dagene til ekstra sengekos. Mangler du en partner kan du legge en slagplan og finne en (det er mange som er i samme situasjon, husk det) eller du kan rett og slett bestemme deg for å sette av tid til noen deilige kosestunder for deg selv.

Jada, det øverste bildet er veldig anstendig, det er fordi vi deler innlegget på Facebook, og de har jo sine regler.... Du finner 'sprekere' produkter nedenfor. 

Her er noen forslag til gutta, du kan klikke på bildene for å finne mer informasjon om de forskjellige produktene:
Og så var det glid, da. Husk for all del alltid bruke rikelig med glid. Du får en mye bedre opplevelse når det er skikkelig glatt. Alle leketøy kan benyttes sammen med vannbaserte glidemidler, glass og leketøy av metall kan også benyttes sammen med leketøy av silikon. Klikk på linken når du vil kikke på de forskjellige typene: Glidemidler

Vi har selvfølgelig en mengde andre produkter også... Du kan klikke HER hvis du vil se hele utvalget til menn.#påske #erotikk #spenning #sexleketøy #menn #lillefrekke 


Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap