Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Her kommer innlegg nr 4 om BDSM, skrevet av Vera som er nestleder i SMIL Norge. Link til tidligere innlegg finner du under artikkelen.

Dette innlegget er en del av en serie med blogginnlegg som vi har kalt 'Kinkhjørnet' som handler om BDSM/fetisjisme. Dette er tema mange er nysgjerrige på og som det finnes en del misoppfatninger rundt. Innleggene skrives av Vera som er nestleder i SMIL Norge og er ment som generelle opplysninger om de ulike temaene hun tar for seg. Vera kjemper for åpenhet og aksept rundt BDSM, fetisjisme og kink og har et brennende engasjement for at alle skal få være den de er, og at man ikke skal diskrimineres på bakgrunn av interesse eller legning. SMil Norge er en ikke-kommersiell, frittstående og partipolitisk uavhengig interesseorganisasjon for sadomasochister og mennesker med interesse for BDSM / SM og fetisjisme i Norge.Hvor kan du treffe andre som deg?

Innenfor miljøet av BDSMere, kinkstere og fetishister finnes det mange muligheter for å treffe likesinnede. Noen krever medlemsskap i en lokal klubb, mens andre er åpen for alle som ønsker å komme. For å vite nøyaktig hva en forening i ditt nærområde tilbyr, kan siden FetLife.com anbefales å sjekke ut. Eventuelt går det an å google fylke eller stedsnavn, sammen med ordet BDSM, og du vil ofte få en idé om
noe som tilbys rundt deg.

En tredje måte å finne ut av det på, er å stille spørsmål i Frekkeprat-gruppa som LilleFrekke har opprettet på Facebook. Dette er en sosial prategruppe med både humor og alvor. (Det er ikke en sjekkegruppe, så husk lese gruppereglene.)


Produktlinker: Lakk og Netting sett - Lårhøye støvletter

 

Blir det litt mange «fremmedord» for hva de ulike foreningene tilbyr? For hva er egentlig en Munch, og hvordan foregår et hjemmetreff? Under følger en generell forklaring på dette.

 

Munch / kafétreff

Man snakker ofte om muncher some lavterskel tilbud. Som «inngangsbilletten» til miljøet, og det stedet det er minst «skummelt» å dyppe tåa i. Her møtes en gjeng mennesker enten på en kafé/restaurant, eller i lokalene foreningen disponerer. Man kler seg i hverdagsklær, spiser mat om man ønsker, tar en kaffekopp, en brus og prater. Dette er et sted det skal være trygt for alle å komme, da man møtes flere sammen. Her snakkes det om alt fra vær og vind til kinkrelatert ting. Man velger selv om man ønsker å være en del av samtalene og man kan komme og gå som man vil.

Ofte vil det være en som har ansvar for treffet, og hos vedkommende kan du spørre om ting om du lurer på noe. Men de fleste som har vært med på en Munch vil kunne svare på generelle spørsmål du måtte ha.

Hjemmetreff

Her treffes man hjemme hos noen, i deres private hjem. Dette er litt som en Munch, de fleste hjemmetreff åpner for at alle kan delta, og at man ikke trenger være medlem i foreningen som arrangerer dette. Noen foreninger praktiserer at man må ha møtt opp på en offentlig Munch først, noen praktiserer faddertreff (at man må ha møtt en fadder fra klubben), men dette varierer fra forening til forening, så her er det best å lese seg fram til, eller spørre hva som praktiseres.

Tonen her er veldig imøtekommende, og det legges til rette for at man kan bli kjent på en litt annen måte enn ved muncher / kafétreff, da man får mer privatliv. Man kan blant annet kle seg i fetish, eller åpne for lek på disse treffene.

Fest

De fleste foreningene arrangerer fest. Her må man stort sett være medlem av arrangerede forening, eller en av foreningene det finnes en samarbeidsavtale med. Her betaler man inngangspenger, og kan enten kjøpe eller bringe med seg egen drikke (foreninger med eget sjenkeløyve selger alkohol, foreninger uten sjenkeløyve åpner for at man kan bringe med egen alkohol.)

Det som er viktig å huske på her er MÅTEHOLD! Man tar dårligere avgjørelser når man er påvirket av alkohol, og vil lese andres kroppsspråk dårligere. Enkelte føler seg modigere, noen har ikke lengere normal smerteterskel. Det er uansett viktig å ikke drikke seg full på slike arrangementer.

Her legges det til rette for at man kan kle seg opp, og at man kan leke sammen – husk samtykke! (Les mer om det i dette blogginnlegget: Kinkhjørnet - Samtykke.)

Kinkferansen

Hvert år arrangerer SMil Norge en konferanse for BDSMere, kinkstere og fetishister i samarbeid med en forening et sted i Norge. Dette er et ypperlig sted å komme for å treffe andre, og samtidig få påfyll og inspirasjon i form av foredrag og workshops. Innholdet varierer fra år til år, og man kan alltid lære noe nytt.

Alle har muligheten til å bli med, men man må melde seg på på forhånd for å delta. I år feires 10 års jubileet til Kinkferansen, og dette avholdes i Bergen i samarbeid med SM Bergen. Se www.kinkferansen.no for mer informasjon om programmet og hvordan man melder seg på.

 

En myte som kan avlives med en gang er at disse treffene er laget for at man kan møtes å ha orgier, eller ha sex med alle som dukker opp. Det er normale mennesker som deltar for å treffe likesinnede og ha et trygt sted å praktisere sikker lek, mellom samtykkende parter.

Ønsker du å leke med noen, eller vil lære mer om et redskap, en teknikk eller en person så spør. De aller fleste blir glade for å fortelle om det de driver meg. Men aldri avbryt noen i en lek!/VeraTidligere innlegg i denne serien om BDSM finner du her:

Kinkhjørnet - SAMTYKKE
Kinkhjørnet - BDSM
Kinkhjørnet - Er du kinky nok til å delta?


Vera vil gjerne ha tilbakemeldinger på innlegget og tar også gjerne imot forslag om tema du ønsker omtalt.


Vi har forresten mye moro som passer for de som har lyst til å teste ut litt kinky lek, ta en kikk på de ulike underkategoriene her: FREKK LEK

Ha en glad og passe Frekk dag!


#bdsm #smil #kink #sm #bondage #dominans #sub #domina #dominant #submissiv #erotikk #sex #blogg #gjesteblogg #smilnorge #vera #lillefrekke

Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap