Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Visste du at det er en del matvarer som booster lysten? Nedenfor finner du noen gode tips til mat som gir deg økt lyst og energi.
SJOKOLADE

I mørk sjokolade finnes både fenyletylamin og serotonin, stoffer som begge stimulerer humøret og gir ekstra lyst. Det er nok også derfor denne kroppsmaling av sjokolade er en av våre populære produkter. 

En undersøkelse publisert i Journal of the American Dietetic Association konkluderer med at disse endorfinene øker følelsen av tiltrekning mellom to mennesker. Journal of Sexual Medicine har også publisert at man får større lyst og bedre seksualfunksjon hvis man spiser en bit mørk sjokolade hver dag.  

CHILI

I chili finner man capsaicin som gir økt hjerterytme og blussende kinn.


BANAN

Bananer hjelper serotoninet ut i blodstrømmen i kroppen. Humøret blir bedre, og nervene roligere.

Lou Paget, forfatter av The Great Lover Playbook, hevder at kaliumet i bananen er bra for muskelstyrken - et viktig element når det kommer til orgasme.


GRANATEPLE

Ifølge forskere ved University of California har denne frukten mye polyfenol, en antioksidant som hjelper blodet å strømme lettere gjennom årene - en viktig del av sexlyst og god sex. Så drikk et glass granateplejuice hver dag. 

ASPARGES

Asparges inneholder folat, en B-vitamin som øker mengden histaminer i kroppen - en neurotransmitter som kan hjelpe deg til klimaks. Asparges inneholder også Vitamin E som også skal hjelpe på produksjonen av kjønnshormoner.

I asparges finner man også protodioscin, som har vist seg å være positivt for tenning, og til og med bekjempe ereksjonsproblemer for noen menn, i følge Lynn Edlen-Nezin, medforfatter av boken Great Food, Great Sex.

NB! Ikke legg opp til blowjob når du har spist asparges, sæden får nemlig en stram smak.

KAFFE

Ifølge en studie fra Southwestern University har de som drikker kaffe høyere libido og har oftere sex, enn de som ikke drikker kaffe.

FRUKT SOM ER RIK PÅ VITAMIN C

Sitrusfrukter og andre frukter med mye C-vitamin bidrar til bedre humør og mer sex.  

BROKKOLI 

Grønnsaker som inneholder A-vitamin er gunstige. Det regulerer progesteronet, et hormon som har mye å si for sexlysten.

BIFF

I magert rødt kjøtt finner du bl.a. sink, et mineral som minsker produksjonen av prolaktin, et hormon som kan forårsake seksuell dysfunksjon (manglende seksuell lyst/evne), sier Jennifer Berman, leder av Berman Women's Wellness Center i Los Angeles.Andre ting som helt klart kan bidra til å piffe opp lysten er selvfølgelig Frekke antrekk, f.eks. (du kan klikke på linkene):

CATSUITS - BABYDOLLS - FREKKE TRUSER - UNDERTØYSETTTa gjerne en kikk også på våre erotiske leketøy, vi har mye moro til både han, henne og par. Klikk på denne linken, så finner du oversikt: EROTISKE PRODUKTER

På utkikk etter klær? Husk at vi nå har laget FARGESØK i nettbutikken, det gjør det enklere for deg å finne antrekk i din favorittfarge.


Her finner du oss i sosiale media, håper du vil følge oss. Klikk på bildet, følg vår FB side.PS! Få med deg alle våre blogginnlegg! Disse samler vi i en egen Facebookgruppe LilleFrekke Blogginnlegg 


Følg oss også på Instagram og på SnapChat (der kan du følge oss uten at naboen vet det). Scann bildene:

 


Vi er også på Pinterest, der finner du galleri med mengder av modellbilder fra shoot vi har hatt. Klikk inn og følg oss:#lyst #afrodisiakum #erotikk #mat #frekkmat #lillefrekke
Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap