Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Vi har stort utvalg av leketøy og produkter som passer for ganske så kinky lek. Flere av produktseriene kommer fra produsenten Sportsheets, og nå har de lansert enda en ny serie, Saffron, som er produkter av PU skinn (altså vegansk skinn/kunstskinn). Saffron serien er solide, har stilig design og meget komfortable. De har god og myk polstring.

Det er lansert mange nyheter, bl.a. flere pads, cuffs, gag, seler m.m. Du kan klikke på bildet rett nedenfor, da finner du hele serien.Fra tidligere har vi flere produktserier fra Sportsheets. Hvis du vil se hele utvalget så kan du klikke på linken, det er akkurat nå nesten 60 forskjellige, ganske så kinky, produkter å kikke på: SPORTSHEETS PRODUKTER


Ta gjerne en kikk på vårt utvalg av leketøy, vi har mye moro til både han, henne og par: EROTISKE PRODUKTER

På utkikk etter klær? Husk at vi nå har laget FARGESØK i nettbutikken, det gjør det enklere for deg å finne antrekk i din favorittfarge.


PS! Få med deg alle våre blogginnlegg!

Disse samler vi i en egen Facebookgruppe 
LilleFrekke Blogginnlegg så du enkelt skal finne dem igjen (de forsvinner jo litt i mengden på vår vanlige Facbookside.) 


Følg oss også på Instagram og på SnapChat (der kan du følge oss uten at naboen vet det). Scann bildene:
 

Vi er også på Pinterest, der finner du galleri med mengder av modellbilder fra shoot vi har hatt. Klikk inn og følg oss:Vi har også nylig registrert oss på MeWe - som er ganske likt Facebook, men hvor reglene ikke er like strenge. Klikk inn og følg oss:

#bdsm #kinky #kink #cuffs #mansjetter #pad #bondage #leketøy #sportsheets #lillefrekke
Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap