Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Variasjon i sexlivet er viktig! Lyst og begjær varierer for de fleste, gjennom livet, og ender man opp i 'rutinefella', så kan erotiske leketøy være et godt hjelpemiddel for å finne igjen 'piffen'. Og heldigvis blir det mer og mer vanlig for par å inkludere leketøy som er beregnet på nettopp par. Det finnes mengder med produkter som gir begge nye og pirrende opplevelser, noe som bidrar til å bevare spenningen i forholdet.

Her ser du noen av de mest populære, du finner produktlinker like under bildene, klikk på disse, så kan du lese mer.

PRODUKTLINK:

Partner - Plus Remote Couples Massager


Vi har selvfølgelig utallige andre produkter, som også passer perfekt i parforholdet, ta gjerne en kikk også på andre kategorier. Klikk på denne linken, så finner du oversikt: EROTISKE PRODUKTER

På utkikk etter klær? Husk at vi nå har laget FARGESØK i nettbutikken, det gjør det enklere for deg å finne antrekk i din favorittfarge.


Her finner du oss i sosiale media, håper du vil følge oss. Klikk på bildet, følg vår FB side.PS! Få med deg alle våre blogginnlegg! Disse samler vi i en egen Facebookgruppe LilleFrekke Blogginnlegg 


Følg oss også på Instagram og på SnapChat (der kan du følge oss uten at naboen vet det). Scann bildene:


 


Vi er også på Pinterest, der finner du galleri med mengder av modellbilder fra shoot vi har hatt. Klikk inn og følg oss:

#erotikk #sexleketøy #erotiske #leketøy #spenning #parforhold #fjernstyrte #wifi #app #lillefrekke
Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap