Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Fra par, han 48, hun 27:

Vi har nå langtestet "Funky butts", og oppdaget uante sider ved vår egen seksualitet!Om testparet:
Hun har testet flere typer leketøy, og synes dette kunne være et godt alternativ. Spesielt siden det kunne brukes på begge parter samtidig. Han har også testet mye leketøy opp igjennom tiden, men har mer en forkjærlighet for den aktive sexen, enn bruk av andre leketøy enn standard BDSM.

Om produktet:
"Funky butts" er et produkt som inneholder to buttplugger med vibrasjon, fjernkontroll og ladeledninger. Selve buttpluggene har en behagelig silikonoverflate, men det anbefales likevel å benytte en form for glidemidler da anus fort kan føles ubehagelig for dem som ikke er vant til å få ting plassert der bak. Buttpluggene har egen av/på knapp, som også kan syklere mellom de ti ulike vibrasjonsmønstrene.
Fjernkontrollen er av typen som er gøy om en bruker dem offentlig. Men i bruk ble det heller til at vi trykket på selve enheten for endring av vibrasjonsmønstre.
Buttpluggene er vanntett etter standarden IPX7, som gjør at en fint kan bruke dem i dusjen eller bassenget/spabadet. Og der har den blitt brukt flittig.
Ladeledningene var kanskje det eneste som vi plundret litt med. For å innfri IPX7, måtte en vanlig ladeledning utgå til fordel for en variant med kontaktpunkt. Disse festes med to magnetpunkter, som lett kan løsne om en ikke passer seg. Løsningen her ble å legge buttpluggene delvis ned i den pratiske esken de kom i, slik at ladeledningene lå stabilt. Og det at det er to ladeledninger er svært positivt. Andre fabrikanter kunne kanskje forsvart å bare levere én ladeledning, men siden de ofte skal brukes samtidig er det greit å lade dem samtidig!


Om bruken:
Han hadde avtalt testing uten hennes viten, og først var det litt skepsis på hva som var baktanken. Men da vi fikk ladet buttpluggene, og gjort dem klare for testing skjønte vi raskt at det var nødvendig med en form for glidemiddel. Da det ikke lå klart, la vi dem klare til neste dag. Så husk å ta med glidemiddel i bestillingen om du bestiller dette!
Neste dag hadde vi skaffet glidemiddel, og gjorde oss klar for testing igjen. Hun er av den nysgjerrige og spontane typen, og tok begge før han rakk å reagere og stakk i hvert sitt hull. Utmanøvrert satte han på begge buttpluggene med fjernkontrollen, og på få minutter var dagens første orgasme i boks!

Nå føltes innkjøpet av glidemiddel noe forkastet, men han påførte likevel litt i åpningen, og var klar for hennes penetrering av buttpluggen. Som nevnt ovenfor er han mindre kjent for bruk av sexleketøy, og overraskelsen var derfor stor da den gled inn uten større problemer. Da hun slo på vibreringen, viste det seg fort at dette var noe han fort ble vant til. Resultatet var at annet forspill ikke var så nødvendig, og partene kunne fort gå inn i mere intimt samvær sammen i en god times tid før pluggene ble utladet. Hun savnet muligheten til bruke produktet med ledning, som hun kan gjøre med andre leketøy hun har i arsenalet. Han var derimot helt fornøyd med en liten pause. Orgasmene for begge ble mye sterkere, og varte også en god del lengre enn uten hjelpemidlene. En annen positiv bieffekt var at han fortere ble klar til ny dyst med den vibrerende pluggen installert.

Siden leketøyene er lette å rengjøre, var det lett for henne å bruke begge pluggene til egen forlystelse når han var utilgjengelig. Så det er en god alternativ for de kvinnene der ute, som ønsker seg litt mer action mellom slagene.

Han foretrekker fortsatt å bruke pluggen i samvær med henne. Men hun har funnet uante bruksområder for pluggen(e). Dusjen var det første stedet, og der ble den fort en ny favoritt sammen med dusjhodet. Videre ble den også fort en nødvendighet i jacuzzien, og da kom fjernkontrollen også fort til sin rett da hun fort trengte hjelp om orgasmene ble for lange og intense. Her må det også sies at hun like gjerne brukte pluggen i skjeden, som i analen.

Buttpluggene har også blitt testet offentlig. Der måtte han melde pass etter første test-tur, da han rett og slett ikke greide å gå normalt med noe stukket langt opp i baken. Hun derimot elsket det, og gjør det stadig vekk så ofte hun kan. Spesielt tenner hun på at han har kontrollen, og styrer den uavhengig av henne, gjerne uten at hun ser det.

Oppsummering:
Dette har vært en svært god erfaring for begge parter. Han likte godt å bruke buttpluggen som ekstra krydder i sexlivet, og synes det holdt for hans del. Hun har derimot funnet mange ulike bruksområder for de to pluggene, og har daglig nytelse av dette leketøyet.
Finner du et godt sted å lade pluggene, er dette nødt til å bli en innertier - uansett hva du er vant til. Han var som sagt uvant til leketøy, men fant det som en ubetinget suksess som et tillegg til sexakten. Hun var mer vant til leketøy, og har funnet mange områder der disse pluggene passer hennes behov perfekt.
Så ja, vi kan klart anbefale produktet, og håper mange par kan finne like stor glede i produktet som vi har gjort!


******

Flere produkter fra samme produsent finner du her: FeelzToyz

Du kan også ta en tur innom salget vårt, der har vi oppdatert også med enda flere tilbudsprodukter. Her er link til alle varer som nå er på tilbud: OUTLET


Ta gjerne en kikk også på våre erotiske leketøy, vi har mye moro til både han, henne og par. Klikk på denne linken, så finner du oversikt: EROTISKE PRODUKTER


På utkikk etter klær? Husk at vi nå har laget FARGESØK i nettbutikken, det gjør det enklere for deg å finne antrekk i din favorittfarge.Her finner du oss i sosiale media, håper du vil følge oss. Klikk på bildet, følg vår FB side.PS! Få med deg alle våre blogginnlegg! Disse samler vi i en egen Facebookgruppe LilleFrekke Blogginnlegg 


Følg oss også på Instagram og på SnapChat (der kan du følge oss uten at naboen vet det). Scann bildene:

Vi er også på Pinterest, der finner du galleri med mengder av modellbilder fra shoot vi har hatt. Klikk inn og følg oss:

#produkttest #produktanmeldelse #erotikk #leketøy #buttplugg #remote #fjrenkontrol #vibrerende #lillefrekke
Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap