Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Vi har mengder med klær, sko og støvletter som denne helgen selges til gi-bort-priser. Dette er antrekk som har blitt brukt på diverse photoshoots og som tar opp mye plass hos oss, plass vi trenger til nyheter og andre Frekkesaker.

Denne helgen kan du altså kommer innom hos oss i Porsgrunn og gjøre noen ordentlige Frekkekupp. Utvalget av størrelser er størst i S og M, men vi har også flere lekre antrekk opp til str. 3X. Dessverre har vi ingen mulighet til å legge disse varene ut i nettbutikken, så vi åpner i stedet dørene både lørdag og søndag fra kl 12.00 til 17.00.

NB! Det finnes kun et av hvert av disse, til disse prisene. Og prisene er fra kr 50 og oppover, litt avhengig av type vare, men kupp, det er det!

Her ser du noen av klærne som nå selges ut. Som du ser, her er det alt fra romantiske antrekk i blonder til Frekkere saker i lakk, lær og wet-look. Det finnes mange flere enn de du ser nedenfor.I tillegg til klær som er brukt på shoots har vi også diverse som har kommet i retur fra kunder som har bestilt feil størrelser og varer som fases ut av sortimentet. Disse antrekkene/skoene er ubrukte, men selges allikevel til minst 50% rabatt. Vi trenger rett og slett denne plassen til nye Frekkesaker, så kom innom og hjelp oss rydde lageret slik at vi kan få flere Frekke nyheter i hus.

Du finner mer informasjon og adresse osv. på arrangementet vi har laget på Facebook: Stort salg av klær/sko brukt på shoots.

Velkommen!#salg #kjempesalg #tilbud #frekkekupp #frekkmote #sko #støvletter #babydoll #catsuit #lakk #lær #wetloook #blonder #lillefrekke #porsgrunn
Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap

 

< /body>