Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Nå om dagen kan du finne en rekke gode Frekketilbud i nettbutikken, vi har nemlig hatt en stor opprydning på lageret og selger ut en rekke antrekk til gunstige priser. I dette blogginnlegget får du se flere av de lekre kjolene som er på salg. Noen av disse går ut av sortimentet, noen har blitt brukt på shoots og selges superbillig og noen er varer som har kommet i retur fra kunder som har bestilt feil.

Antall kjoler til disse prisene er begrenset, så det gjelder å være rask hvis du vil sikre favorittkjolen din til spesialpris.

Du kan klikke på bildene, da finner du oversikt over tilgjengelige størrelser. (Hvis bildelinken ikke virker, så er nok kjolen allerede solgt.) Helt nederst finner du link med oversikt over enda flere gode tilbud.


Dette var bare noen få av kjoelene som er på tilbud, vil du se flere gode tilbud kan du klikke her:

Frekke tilbudHa en glad og passe Frekk dag!


PS! Få med deg alle våre blogginnlegg! Disse samler vi i en egen Facebookgruppe LilleFrekke Blogginnlegg så du enkelt skal finne dem igjen (du forsvinner jo litt i mengden på vår vanlige Facbookside. 

Følg oss på Instagram og Facebook, søk på LilleFrekke. Vi er også på SnapChat og der kan du følge oss uten at naboen vet det:
#tilbud #kjoler #wetlook #blonder #trendy #sexy #mote #frekkmote #lillefrekke #salg #sommersalg #ryddesalg #partisalg

Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap