Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Ny kan du gjøre ekstra gode Frekkekupp! Vi reiser nemlig på en velfortjent liten ferie og siden leveringstid for nye bestillinger da blir litt lenger enn normalt, så får du nå 20% rabatt på over 4000 Frekkesaker (gjelder ikke på tilbudsvarer.) 

Rabattkoden du kan bruke er: PARASOLL - tast denne inn i feltet for kupongkode når du gjør bestillingen din, da trekkes rabatten i fra totalbeløpet.
Ordre som allerede er bestilt vil bli ekspedert av vår vikar. (Det er en liten forsinkelse på en forsendelse som skulle ha vært her nå, en av våre transportører har rotet til ting litt, men leveransen vi venter på skal komme i hus om kort tid. Beklager ekstra ventetid, for de som er berørt av dette.)


PS! Få med deg alle våre blogginnlegg! Disse samler vi i en egen Facebookgruppe LilleFrekke Blogginnlegg så du enkelt skal finne dem igjen (de forsvinner jo litt i mengden på vår vanlige Facbookside.)

Følg oss også på Instagram og Facebook, søk på LilleFrekke, da dukker vi opp. Vi er selvfølgelig også på SnapChat og der kan du følge oss uten at naboen vet det:
#tilbud #sommersalg #rabattkode #kupongkode #salg #ferie #sexy #antrekk #sko #leketøy #lillefrekke
Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap