Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Vi rydder igjen på lageret og gjør plass til høstens mange Frekke nyheter.

På vår outlet kan du nå gjøre en rekke kjempekupp (over 300 produkter er på salg.) Dette er varer som enten går ut av sortimentet eller som ikke lenger skal lagerføres og vi selger disse med store prisavslag (noen er satt ned med helt opp til 80% rabatt.) Du finner elegante undertøysett, Frekke kjoler, romantiske babydolls, lårhøye støvletter, sandaler, sko i store størrelser, wetlook antrekk, klær i lakk og lær, kostymer og mye mye mer. Du finner antrekk i både små og store størrelser og også noe til gutta. 

Klikk inn og se og benytt anledningen til å Frekke deg opp til ekstra gode priser!

Det er begrenset antall til disse prisene, så prinsippet 'først til mølla' gjelder selvfølgelig.

Her ser du noen av godbitene, du kan klikke på bildene og finne mer informasjon. Lenger ned finner du også en link som fører til samtlige tilbud.


Str. L er på tilbud.

Vil du se mange flere Frekke tilbud, så kan du klikk her: OUTLET


PS! Få med deg alle våre blogginnlegg! Disse samler vi i en egen Facebookgruppe LilleFrekke Blogginnlegg så du enkelt skal finne dem igjen (de forsvinner jo litt i mengden på vår vanlige Facbookside.) 

Følg oss også på Instagram og Facebook, søk på LilleFrekke, da dukker vi opp. Vi er selvfølgelig også på SnapChat og der kan du følge oss uten at naboen vet det:

#tilbud #lagersalg #outlet #sexy #mote #frekkmote #romantiske #kinky #antrekk #salg #høstsalg #lillefrekke
Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap