Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

11.november er singeldagen og vi feirer med rabattkode til alle. 

Første gang dagen ble feiret var på et universitet i Kina i 1990 årene da initiativtageren mente det var viktig å ha en markering og feiring også for single. Datoen er valgt pga alle 1-tallene i e i dagens dato: 11.11.


Det har senere utviklet seg til å bli en populær merkedag og i Beijing er dette dessuten en dag mange velger å gifte seg på, så det er ikke bare singellivet som feires. Verdens største nettbutikker har også kastet seg med i markeringen og i flere deler av verden er denne dagen en viktigere handledag enn både Black-Friday og Cyber Moday tilsammen.

Vi Frekkinger kan selvfølgelig ikke la være å bli med på karusellen, vi benytter alle anledninger til å feire, så i dag gir vi alle våre kunder en rabattkode som kan brukes på våre over 4000 Frekke godsaker. Benytt anledningen til å skaffe deg noe ekstra fint/Frekt eller kjøp noe lekkert/spennende til noen du vil glede.

Dagens rabattkode er: SINGEL 
Den gir deg 15% rabatt og kan brukes på alt i vår nettbutikk (bortsett fra på tilbudsvarer.)
Koden er kun gyldig i dag.

PS! Få med deg alle våre blogginnlegg! Disse samler vi i en egen Facebookgruppe LilleFrekke Blogginnlegg så du enkelt skal finne dem igjen (de forsvinner jo litt i mengden på vår vanlige Facbookside.) 

Følg oss også på Instagram og Facebook, søk på LilleFrekke, da dukker vi opp. Vi er selvfølgelig også på SnapChat og der kan du følge oss uten at naboen vet det:

#singeldagen #singelday #rabattkode #tilbud #sexy #mote #lillefrekke #gavetips
Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap