Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

I disse dager forbereder vi årets store shoothelg, og da må det ryddes plass til nyheter som skal brukes. Samtidig må vi kvitte oss med antrekk og sko/støvletter som ikke lenger produseres, så med andre ord, det pågår en stor opprydning hos oss akkurat nå.

Det er jo en virkelig stor synd å kaste Frekkeklær og sko, selv om de er brukt på photoshoot, så i stedet selger vi ut disse til superpriser. Det finnes kun en av hver til disse prisene, så det gjelder å være rask hvis du vil gjøre noen skikkelig gode kupp.

Alle antrekk og sko legges ut på vår OUTLET, klikk på bildet, så finner du oversikt. Det vil bli oppdateringer her i dagene fremover, så klikk innom rett som det er.

Her ser du noen av tilbudene. Hvis din favoritt ikke lenger er på tilbud i nettbutikken, så er den solgt, men det kan hende at du fortsatt kan finne antrekket til ordinær pris.
Ta gjerne en kikk på vårt utvalg av leketøy, vi har mye moro til både han, henne og par: EROTISKE PRODUKTER

På utkikk etter klær? Husk at vi nå har laget FARGESØK i nettbutikken, det gjør det enklere for deg å finne antrekk i din favorittfarge.


PS! Få med deg alle våre blogginnlegg!

Disse samler vi i en egen Facebookgruppe 
LilleFrekke Blogginnlegg så du enkelt skal finne dem igjen (de forsvinner jo litt i mengden på vår vanlige Facbookside.) 


Følg oss også på Instagram og på SnapChat (der kan du følge oss uten at naboen vet det). Scann bildene:
 

Vi er også på Pinterest, der finner du galleri med mengder av modellbilder fra shoot vi har hatt. Klikk inn og følg oss:#salg #utsalg #outlet #supersalg #undertøy #kanonsalg #shootklær #sexy #antrekk #lillefrekke
Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap