Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Høsten kommer og da er det viktig å ha fokus på å holde temperaturen oppe, og hva skaper vel bedre stemning og hete stunder, enn lekkert undertøy? Vi ønsker september velkommen og har laget et tilbud som gir deg 100,- i avslag på babydolls. Tilbudet gjelder kun 1. september.

Akkurat nå har vi ca. 80 forskjellige babydolls å by på, og her ser du noen av dem. Klikk på bildene så finner du tilgjengelige størrelser og evnt. fargevalg:Vil du se alle våre babydolls så kan du klikke på denne linken: BABYDOLL OG CHEMISER
Ta gjerne en kikk på vårt utvalg av leketøy, vi har mye moro til både han, henne og par: EROTISKE PRODUKTER


På utkikk etter klær? Husk at vi nå har laget FARGESØK i nettbutikken, det gjør det enklere for deg å finne antrekk i din favorittfarge.


Her finner du oss i sosiale media, håper du vil følge oss:PS! Få med deg alle våre blogginnlegg! Disse samler vi i en egen Facebookgruppe LilleFrekke Blogginnlegg 


Følg oss også på Instagram og på SnapChat (der kan du følge oss uten at naboen vet det). Scann bildene:
 
Vi er også på Pinterest, der finner du galleri med mengder av modellbilder fra shoot vi har hatt. Klikk inn og følg oss:Vi har også nylig registrert oss på MeWe - som er ganske likt Facebook, men hvor reglene ikke er like strenge. Klikk inn og følg oss:

#tilbud #rabatt #salg #babydolls #godstemning #store #størrelser #lillefrekke
Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap