Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Akkurat nå er jeg (SjefsFrekka) litt opprørt. Det handler om kropp, hva som er naturlig og hva man vil at skal være idealer.

Vi har tidligere fått høre at enkelte modeller ikke ønsker delta på photoshoot hos oss, fordi vi ikke redigerer bildene nok. Og til dere som tenker sånn: For all del, stay away! Vi ønsker ikke samarbeide med  modeller som vil overredigeres og glatte ut alle naturlige bulker og rynker. Vi ønsker å samarbeide med flotte kvinner som har naturlige kropper og positiv utstråling. Vi ønsker presentere vårt sortiment på modeller som ser ut som vanlige mennesker.

I går fikk vi faktisk en henvendelse fra en fotograf som ønsket samarbeide med oss, noe som skjer rett som det er. Det som er spesielt med denne henvendelsen er at han har tatt et av bildene vi tidligere har publisert av en av LilleFrekkes faste modeller og REDIGERT dette, og så sendte han dette til oss for å vise sine 'skills'.

Vi takket høflig for interessen og forklarte at vi ønsker presentere bilder som viser mest mulig naturlige kropper. Det som videre skjer er at han starter argumentasjon, spør om vi ikke kan se at han har glattet ut huden til modellen og lagt til glans i øynene. Svar fra oss blir igjen at det er viktig for oss å presentere vårt sortiment på normale kropper, og at vi ikke ønsker mye redigering av bilder. Vi ønsket ham samtidig en god dag. Men, mannen gir seg ikke og fortsetter argumentasjonen. (Han om det. Det er tydelig at han og vi ikke har helt samme innstilling til hvordan ting skal gjøres, så et samarbeide er ikke aktuelt.)

BTW: Det er forresten overhodet ikke innafor å sette seg til å redigere på andre fotografers bilder. Sånt gjør man bare ikke, med mindre det er avtalt.

Men altså, grunnen til at dette blogginnlegget skrives er: Vil verden virkelig bedras? Skal alle porer i hud glattes ut? Må man fjerne alle rynker? Skal det være filter på alt som publiseres? Trenger vi falsk glød i øyne? Må alt 'fikses' på? Og joda, vi gjør ofte en liten retuch på bilder vi også, hvis f.eks. et sår skal fjernes, noe i bildet trenger bedre kontrast el.l. Men vi glatter ikke ut hud, legger på glans i øyne eller fjerner bulker på kroppen. Våre kunder er vanlige norske kvinner, de er ikke glansbilder!

Vi skriver dette innlegget fordi vi nok en gang vil poengtere at: Vanlige kvinner er bra nok! Vær glad i og stolt av egen kropp!

Og så har vi en ønske til våre følgere: La 2019 bli et år hvor du er med oss i denne 'kampen'. Dropp filtre og rop høyt ja til naturlige kropper.


Ble du nysgjerrig på hvilken modell og hvilket bilde denne mannen syntes måtte fikses på? Her er det. Flotte Aila på 45 år, tatt av SD Foto. Hva synes du? Skal huden hennes glattes ut? Trenger blikket mer glød? Vi mener at Aila ser fantastisk ut, akkurat slik hun er!


PRODUKTLINKER:
PS! Få med deg alle våre blogginnlegg! Disse samler vi i en egen Facebookgruppe LilleFrekke Blogginnlegg så du enkelt skal finne dem igjen (de forsvinner jo litt i mengden på vår vanlige Facbookside.) 

Følg oss også på Instagram og på SnapChat (der kan du følge oss uten at naboen vet det). Scann bildene:

 


Vi er også på Pinterest,klikk på bildet og følg oss:

#kropp #kroppspositivisme #naturligekropper #godeidealer #photoshoot #shoot #lillefrekke
Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap