Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

For noen uker siden var Amber med oss på en photoshoot hos fotografen TON. Dette var første gang vi skulle ta bilder sammen med Amber og vi var veldig spente på hvordan alt skulle gå. Det er nemlig utrolig viktig at alle som jobber sammen på en shoot 'finner kjemien' og at antrekkene vi har med faller i smak hos modellen, slik at hun føler seg komfortabel og kan utfolde seg med styrke og selvtillit foran kameraet. (Vi hadde selvfølgelig snakket med Amber på forhånd og blitt enige om hvilken stil som skulle fotograferes.)

Vel, det ble full klaff. TON og Amber jobbet godt sammen, antrekkene falt absolutt i smak og Amber utfoldet seg i kreative og 'sterke' poseringer, selv med de sinnsykt høye lakkstøvlettene Beyond, som har 25,4 cm høye hæler og 16 cm høye såler. Amber bruker str. S i klær.

Her er første del med bilder fra shootdagen (de er ikke redigert.) Du finner produktlinker like under bildene.PRODUKTLINKER:PRODUKTLINKER:
PRODUKTLINKER:


PRODUKTLINKER:PRODUKTLINKER:
Hansker - Jumpsuit - Støvletter
PRODUKTLINKER:
Hansker - Jumpsuit - Støvletter

 Vil du følge Amber i sosiale media, så kan du klikke inn på hennes: INSTAGRAMPROFIL.


PS! Få med deg alle våre blogginnlegg! Disse samler vi i en egen Facebookgruppe LilleFrekke Blogginnlegg så du enkelt skal finne dem igjen (de forsvinner jo litt i mengden på vår vanlige Facbookside.) 


Følg oss også på Instagram og på SnapChat (der kan du følge oss uten at naboen vet det). Scann bildene:
 
Vi er også på Pinterest,klikk på bildet og følg oss:


#shoot #photoshoot #fetisj #highheels #killerheels #lakk #lillefrekke #lillefrekkemodell
Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap