Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Her kommer en nærmere presentasjon av alle som deltok på vår store shoothelg for noen uker siden. Mange har vært med oss før, men det var også mange som deltok for aller første gang, så i dette blogginnlegget får du vite litt mer om hele gjengen. Du finner også linker til sosiale media hvor du kan følge dem videre og se mange flotte bilder, både Frekke og andre. Vi håper du klikker inn og følger hver eneste en, de fortjener mange følgere.

Vi presenterer gjengen alfabetisk:

AILA Foto: Richard Engelstad


Aila har vært med oss på mange shoots, og vi setter stor pris på samarbeidet med henne. Hun er en livlig og flott dame på 45 år, bosatt på det blide Sørlandet. Hun trives best på gymmen eller ute i naturen, og elsker toppturer (fjellturer). Du treffer henne gjerne sammen med Falco, Hvit Gjeterhund, som er en favoritt turkamerat. Lyst til å følge Aila på Instagram? Klikk på bildet ovenfor så finner du profilen hennes.CAREL
Foto: Richard Engelstad

Det var første gang Carel var med oss på shoot, han tok utfordringen da en av hans bekjente så at vi søkte etter en mannlig modell. Vi synes han gjorde en flott innsats! Carel er 49 år, bor i Telemark og jobber som livsveileder/samtaleterapeut og lydtekniker. Han har 2 barn og interesserer seg for kultur, filosofi, mennesker, kammerkor og MC.CATHRINA
Foto: Richard Engelstad

Cathrina har mange års erfaring foran kamera. Hun har vært med oss på noen shoots tidligere og du kjenner henne muligens også igjen som Vi Menn pike, hun har vært på trykk der 7-8 ganger og ble kåret til årets Vi Menn Pike i 2015. Hun er 28 år ung, har 2 barn, bosatt på Hedemarken, men kommer fra Trøndelag. Hun har vært samboer i 7 år og gifter seg i 2020. Cathrina har en lidenskap for hunder og driver oppdrett av flere raser, i tillegg til at hun trener kampsporten Krav Maga.  Klikk på bildet ovenfor så finner du modellprofilen hennes på Instagram.


EVY
Foto: Tom Kirkemo

Det var første gang Evy var med på en LilleFrekke shoot, og vi håper absolutt ikke at det blir siste. Evy er 30 år, har kjæreste, bosatt i Vestfold. Hun er under utdanning som muskel terapeut. Hun synes livet er koseligere med dyr og oppriktige mennesker. Jobber litt rundt som frivillig og ellers er sofaen best. Hun har en egen side på FB hvor du kan følge henne, den finner du HER og når du klikker på bildet ovenfor finner du henne på Instagram.


KJELL

Foto: Tom Kirkemo

Vi digger Kjell og har vært så heldige å få samarbeidet med ham flere ganger. Han er en kul fyr som ikke sier nei til en utfordring foran kamera. Han er 33 år, bosatt på Toten, er singel og jobber som operatør i fabrikk. Kjell er glad i å tegne. Ellers gjør han det som folk flest driver med, henger med venner og gamer. Følg ham på Instagram, klikk på bildet ovenfor.

KNUT
Foto: SD Foto

Knut er en glad trønder på 52 år, bosatt i Telemark. Dette var hans første gang som LilleFrekke-modell, og han gjorde en super innsats. Han har delt postkasse med Inger-Lise i snart 25 år, gift i 9. De har to felles barn, sønn på 20 og datter på 14. Jobber blant annet på kulturhuset i Porsgrunn som altmuligmann. Musikk og kultur er hovedinteressene.

LILL


Foto: SD Foto


Flotte, sprudlende og nydelige Lill har vi vært så å heldige å få jobbet sammen med flere ganger tidligere. Hun er et unikum av et menneske og har en nydelig sangstemme hun gjerne deler med sine omgivelser. 44 år, har 2 barn + 1 bonusbarn, er gift og bosatt på Sørlandet. Du kan følge henne på Instagram når du klikker på bildet ovenfor.LINDA
Foto: Tom Kirkemo

Dette var Lindas første gang som LilleFrekke-modell, men hun er ivrig foran kamera ellers også og har holdt på i mange år. Hun har shoots i både Norge og Danmark og planlegger også snart å ta bilder i Sverige. Mor til 2 gutter og bosatt i Telemark. Hun sier hun foretrekker kjøretøy og garasje, fremfor pedikyr og drama. Klikk på bildet ovenfor så kommer du til Instagramprofilen hennes og kan se mange flere bilder. Hun har også en egen side på FB, den finner du HER.


MAY

Foto: Tom Kirkemo

May har vi kjent og jobbet med i mange år. Hun er en flott jente med masse erfaring foran kamera og vi gleder oss til hver gang vi møtes. (Hun selger IKKE nakenbilder, så slutt mase om det! Det er forresten ingen av modellene vi samarbeider som gjør dette, bortsett fra Lene Antonsen som selger bilder å snap.) May er 33 år, bosatt på Toten og har samboer. Jobber som truckfører og som kunstner utenom hovedjobb. Elsker friluftsliv som jakt, fisking og fjellturer, ellers trives hun veldig godt på kjøkkenet, feste med venner og så er hun glad i å game. Hun er forresten også en lidenskaplig Arsenal supporter. Du kan følge henne på Instagram når du klikker på bildet ovenfor.

RICHARD

(Bildet er lånt fra Richards FB profil.)
Richard omtaler seg som "Fritidsfotograf" som nylig rundet 60. Han har 2 voksne barn, men bor for seg selv i Drammen. Har fotografert i en del år, og liker aller helst levende mennesker foran kameraet. "Treffer alltid mange hyggelige mennesker på LF shoothelg og er alltid klar når det er noen som har en god idé til en shoot." Sier han.
Du kan følge ham på Instagram og se mange flotte bilder, klikk på bildet ovenfor. Du kan også se flere av hans bilder på FB, klikk HER eller på hans portofolio side, som er HER.


STEINAR

(Bildet er lånt fra Steinars FB profil.)

Steinar kommer opprinnelig fra Vestfold, men er bosatt i Telemark og jobber som lærer. Hovedfag er musikk, men han underviser bl.a. også i engelsk, tysk og teknologi. Han har fotostudio i Porsgrunn og Ulefoss. Gjør de aller fleste former for fotografering, men liker mennesker best. Bildene hans signeres med SD Foto. Klikk på bildet ovenfor, så finner du ham på Instagram. Han har også et eget galleri med flotte bilder, disse finner du HER.TOM

(Bildet er lånt fra Toms FB profil.)

Dette var Toms første møte med LilleFrekke shoothelg, og han fikk jammen meg nok å gjøre! (Takk til Tom for iherdig jobbing!) Tom er en trivelig kar på 47 år, bosatt i Hurdal, midt ute i skogen. Han deler hus med samboer hunder og katter og har også noen høns. Han har tidligere jobbet som portrettfotograf i noen år og tar nå bilder så ofte han har anledning. Til daglig jobber han ved en barnevernsinstitusjon. Klikk på bildet ovenfor, så finner du hjemmeside med mange flotte bilder.


I tillegg var TON med oss som fotograf. Han har vi jobbet sammen med i mange år, men han ønsker være anonym.

Vil du se behind the scene bilder fra helgen? Da kan du klikke HER.


Ta gjerne en kikk på vårt utvalg av leketøy, vi har mye moro til både han, henne og par: EROTISKE PRODUKTER


På utkikk etter klær? Husk at vi nå har laget FARGESØK i nettbutikken, det gjør det enklere for deg å finne antrekk i din favorittfarge.


Her finner du oss i sosiale media, håper du vil følge oss:PS! Få med deg alle våre blogginnlegg! Disse samler vi i en egen Facebookgruppe LilleFrekke Blogginnlegg 


Følg oss også på Instagram og på SnapChat (der kan du følge oss uten at naboen vet det). Scann bildene:
 
Vi er også på Pinterest, der finner du galleri med mengder av modellbilder fra shoot vi har hatt. Klikk inn og følg oss:Vi har også nylig registrert oss på MeWe - som er ganske likt Facebook, men hvor reglene ikke er like strenge. Klikk inn og følg oss:


#lillefrekkemodell #shoothelg #photoshot #modeller #fotografer #teamwork #porsgrunn #telemark #norge #thecrew
Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap