Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Dette er Beate, damen som ble valgt til å være årets Modell for en dag. Vi fikk veldig mange henvendelser da vi søkte etter modell for en dag, tidligere i år, og kommer garantert til å ha nye søknadsrunder, slik at flere får oppleve dette.

Her er noen ord fra Beate:

'Jeg heter Beate og er 75’modell, jobber som avdelings admin innen oljebransjen. Bor på et småbruk ca 30 min fra Drammen sammen med samboer og unger. I fritiden reiser jeg ofte land og strand rundt på utstilling med hunder. Glad i å trene, fotografere og å nyte god mat og god vin, helst i selskap av gode venner og samboeren min. Lever med et motto om at alt bør prøves minst en gang og der kommer denne fotoshooten inn i bildet. Man skal jo teste egne grenser litt og i og med man har havnet i «40års krisa» - begynt å trene, slanket seg 30 kg og funnet ut at man er både mer leken og selvsikker enn noen gang før i livet - så hvorfor ikke kaste seg ut i det, og melde seg på som småfrekk fotomodell for en dag?
Overraskelsen var jo stor da jeg fikk mailen fra Solveig, men har man sagt A er det bare å følge på med hele alfabetet! Så stilte spent opp for å møte «sjefs frekka» i Oslo for en dag litt utenom det vanlige - i alle fall for min del. Det ble en super opplevelse, både moro og litt utfordrende og skulle bli fotografert på denne måten. Hvordan vri, vinkle og snu forskjellige deler av kroppen - samtidig som man skal slappe av... og ikke for å glemme hendene da! Har aldri noen sinne følt de var så til de grader i veien 😂 - men med en tålmodig fotograf og Solveig som sufflør på sidelinja ble det da bilder! For meg ble idet i alle fall en erfaring og opplevelse jeg gjerne gjør igjen - selv om jeg aldri har vært på en styrketreningsøkt som har gjort meg så støl som denne fotoshooten gjorde!
Tusen takk for en fantastisk dag 😊'

Vi må også takke! Det ble en dag med mye latter og moro og Beate gjorde en super innsats foran kameraet. Og ja, det er mer slitsomt enn man tror.

Bildene du ser her er tatt av SjefsFrekka, med mobiltlf, men vi kommer snart til å publisere mange av bildene fra shooten, hvor hun poserer for vår anonyme fotograf TON.Kjolen på bildet ovenfor finner du HER.

Make-up ble lagt av Blerta hos Kicks på Linnerudsenteret i Oslo.

Ta gjerne en kikk også på våre erotiske leketøy, vi har mye moro til både han, henne og par. Klikk på denne linken, så finner du oversikt: EROTISKE PRODUKTER

På utkikk etter klær? Husk at vi nå har laget FARGESØK i nettbutikken, det gjør det enklere for deg å finne antrekk i din favorittfarge.


Her finner du oss i sosiale media, håper du vil følge oss. Klikk på bildet, følg vår FB side.PS! Få med deg alle våre blogginnlegg! Disse samler vi i en egen Facebookgruppe LilleFrekke Blogginnlegg 


Følg oss også på Instagram og på SnapChat (der kan du følge oss uten at naboen vet det). Scann bildene:


 


Vi er også på Pinterest, der finner du galleri med mengder av modellbilder fra shoot vi har hatt. Klikk inn og følg oss:


#photoshoot #shoot #modellforendag #modell #lillefrekke
Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap

 

< /body>