Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

..så er det viktig å velge riktig.

Vi har hørt rykter om at brystpartiet har to fordeler, men at hoftepartiet kommer sterkt bakfra. (Noen påstår at hoftepartiet hovedsaklig består av valgflesk, men det kan vi ikke verifisere.) Ganske mange fokuserer mest på frontpartiet, mens andre er tilhengere av bakpartiet. Vi har også blitt fortalt at noen glemmer helt gi oppmerksomhet til midtpartiet (!?). Det kan egentlig være ganske forvirrende å vite hva man skal velge, det fristes og loves i alle partier, så mulighetene er mange, men en ting er sikkert: Frekkepartiet holder løfter og innfrir!

Ha et godt valg! Stem Frekt!

Bildene er tatt av Hobbyfotograf Jeanette Nyberg og modellene som deltok er: Irene, Lena Charlotte, Lizett, Anne, Cathrine, Kristin og SjefsFrekka.
Hva vi egentlig holdt på med denne høstdagen for noen år siden, det kan du lese her: Voksne damer i catsuits.


Vil du se enda flere antrekk som disse? Klikk HER da finner du hele utvalget av catsuits.

Ta gjerne en kikk også på våre erotiske leketøy, vi har mye moro til både han, henne og par. Klikk på denne linken, så finner du oversikt: EROTISKE PRODUKTER

På utkikk etter klær? Husk at vi nå har laget FARGESØK i nettbutikken, det gjør det enklere for deg å finne antrekk i din favorittfarge.


Her finner du oss i sosiale media, håper du vil følge oss. Klikk på bildet, følg vår FB side.PS! Få med deg alle våre blogginnlegg! Disse samler vi i en egen Facebookgruppe LilleFrekke Blogginnlegg 


Følg oss også på Instagram og på SnapChat (der kan du følge oss uten at naboen vet det). Scann bildene:


 


Vi er også på Pinterest, der finner du galleri med mengder av modellbilder fra shoot vi har hatt. Klikk inn og følg oss:
#valg2019 #valg #frekkepartiet #valgløfter #fun #lillefrekke #catsuit #bodystocking
Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap