Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Cathrina er en av modellene som deltok på vår store shoothelg tidligere i år. Hun har tatt på seg modelloppdrag i mange år og har mye erfaring foran kamera. Hun er et fyrverkeri av en dame, alltid med sprudlende humør og mye energi. Du kan følge modellprofilen hennes på Instagram hvis du vil se flere av hennes bilder. Du finner den HER

Det er Steinar Dahl som har tatt bildene du ser her. Vi er kjempefornøyde og synes at både modell og fotograf har gjort en veldig god jobb. Steinar tar mange forskjellige type bilder og du finner hans Instagramprofil HER.


Likte du antrekket? Klikk på disse linkene så finner du mer informasjon: Chiffong kjole - Støvletter. Begge leveres i mange størrelser.


Vil du se enda flere antrekk som disse? Klikk HER da finner du hele utvalget av catsuits.

Ta gjerne en kikk på vårt utvalg av leketøy, vi har mye moro til både han, henne og par: EROTISKE PRODUKTER


På utkikk etter klær? Husk at vi nå har laget FARGESØK i nettbutikken, det gjør det enklere for deg å finne antrekk i din favorittfarge.


Her finner du oss i sosiale media, håper du vil følge oss:PS! Få med deg alle våre blogginnlegg! Disse samler vi i en egen Facebookgruppe LilleFrekke Blogginnlegg 


Følg oss også på Instagram og på SnapChat (der kan du følge oss uten at naboen vet det). Scann bildene:
 
Vi er også på Pinterest, der finner du galleri med mengder av modellbilder fra shoot vi har hatt. Klikk inn og følg oss:Vi har også nylig registrert oss på MeWe - som er ganske likt Facebook, men hvor reglene ikke er like strenge. Klikk inn og følg oss:
#modell #fashion #shoot #photoshoot #helllykke #steinardahl #lillefrekke #lillefrekkemodell #thighhigh #boots
Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap