Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

I år fikk vi ikke arrangert noen egen photoshoot til Valentine, så vi spurte en av våre kunder, Tone-Simoné, om hun ville ta noen bilder hvis vi sendte henne noen antrekk. Tone-Simoné synes dette var en morsom utfordring og ville gjerne bli med på dette. Det var jo ekstra spennende for oss å vente på bilder, nå når vi ikke ante hva resultatet ville bli! Vi visste bare at Tone-Simoné er kreativ og tør by på seg selv.

Her er bildene hun tok. Du finner produktlinker til antrekkene nedenfor.


Om seg selv sier Tone-Simoné: "Eg er ei 24 år gammel jente fra en liten by kalt Egersund. Fritiden går mye til trening, musikk, gaming og drive med sosiale medier. Jeg er veldig opptatt av ishockey og er på mange måter en «guttejente». En av de tingene jeg setter svært høyt er å være meg selv uansett hva. Det har gitt meg mye spennende muligheter i livet!"

Du finner link til Tone-Simonés Instagramprofil lenger ned. Hun blir sikkert glad om du følger henne.Hjertelig takk til Tone-Simoné for Frekke og kreative bilder! Følg henne videre på Instagram:  Tone-Simonés Instagramprofil.

Ta gjerne en kikk også på våre erotiske leketøy, vi har mye moro til både han, henne og par. Klikk på denne linken, så finner du oversikt: EROTISKE PRODUKTER

På utkikk etter klær? Husk at vi nå har laget FARGESØK i nettbutikken, det gjør det enklere for deg å finne antrekk i din favorittfarge.


Her finner du oss i sosiale media, håper du vil følge oss. Klikk på bildet, følg vår FB side.PS! Få med deg alle våre blogginnlegg! Disse samler vi i en egen Facebookgruppe LilleFrekke Blogginnlegg 


Følg oss også på Instagram og på SnapChat (der kan du følge oss uten at naboen vet det). Scann bildene:


 


Vi er også på Pinterest, der finner du galleri med mengder av modellbilder fra shoot vi har hatt. Klikk inn og følg oss:

#valentine #valentinemodell #valentinesday #valentines #sexy #bilder #lillefrekke
Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap