Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

For kort tid siden reiste vi til det splitter nye poledance studioet Inspirals Pole & Aerial, det er mye mer enn bare poledance de holder på med, men mer om det senere, i Moss. Vi gledet oss veldig til å få se lokalene med egne øyne, og ikke minst til å møte to spreke damer som begge er instruktører ved studioet.

Med på laget var fotograf Jon Mastersen som holder til i Østfold, nærmere bestemt Askim. Han har mange års erfaring som fotograf, bl.a. bryllup, portretter, dyr osv., og vi gledet oss til å samarbeide med ham. Du kan følge ham på Facebook: Jon Master Photography og også se arbeidet hans på Instagram: @Jon MasterTherese, Hanne og SjefsFrekka legger planer.


Therese Moen, 47 år. Hun har vært polesportutøver i 5 år og har deltatt i både nasjonale og interasjonale konkurranser med gode resultater, bl.a. Norgesmester i 2018 og 2019. Bronsje i VM 2017 og 2018 og 4.plass i VM 2019. Therese har hatt MS i 16 år og har sine fysiske begrensninger og sliter med fatigue, så man kan trygt si at hun er et levende bevis om at polesport virkelig er for alle. Therese er å finne i det nyåpnede polestudioet i Moss (som har mye mer enn pole å by på), sjekk nettsiden her: Inspirals Pole & Aerial


PRODUKTLINK: Kjole


Du kan følge Therese på Instagram her: @ThereseMoen

Hanne Marthe Hovland, 38 år, har drevet med poledance i 2 år og har på den tiden rukket å fullføre 3 sertifiseringsbevis. Hun er innehaver av Hovlands Poledance og jobber som instruktør hos Inspirals Pole & Aerial. Du kan følge Hanne på Instagram her: @Arcticpolerina

Du finner Inspirals Pole & Aerial også på disse linknene:  Inspirals på Facebook og Inspirals på Instagram

Hos Inspirals er det et stort og variert tilbud, med treningsmuligheter for både nybegynnere og erfarne. Ta en kikk på nettsiden deres, de har til og med salsatimer.


Det var nydelig sommervær og vi ble alle ganske varme mens vi jobbet, så det var deilig med en liten luftetur på verandaen underveis mens i shooten.


Ta gjerne en kikk også på våre erotiske leketøy, vi har mye moro til både han, henne og par. Klikk på denne linken, så finner du oversikt: EROTISKE PRODUKTER

På utkikk etter klær? Husk at vi nå har laget FARGESØK i nettbutikken, det gjør det enklere for deg å finne antrekk i din favorittfarge.


Her finner du oss i sosiale media, håper du vil følge oss. Klikk på bildet, følg vår FB side.PS! Få med deg alle våre blogginnlegg! Disse samler vi i en egen Facebookgruppe LilleFrekke Blogginnlegg 


Følg oss også på Instagram og på SnapChat (der kan du følge oss uten at naboen vet det). Scann bildene:


 


Vi er også på Pinterest, der finner du galleri med mengder av modellbilder fra shoot vi har hatt. Klikk inn og følg oss:

#photoshoot #poledance #polesport #athlete #inspirals #moss #lillefrekke
Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap