Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

En av fotografene vi har samarbeidet med i det siste er Stian Hogstvedt. Stian har tatt mange flotte bilder av modellen Miss Monika, noen som også snart blir publisert i et magasin som kommer ut i Skandinavia, noe vi kommer tilbake til senere. Men altså, Stian kom med et ønske: Han ville selv stå foran kamera for 'å kjenne på hvordan det er', noe vi selvfølgelig syntes var en god idé.Stian sier dette:
"Jeg er 47 år og opprinnelig fra Skien, men flyttet til Bergen i 1993 hvor jeg begynte i Marinen, og har blitt i Bergen siden. Jeg plukket opp kameraet for ca 8 år siden og har utviklet meg som en lidenskapelig hobbyfotograf siden dette. Jeg er nysgjerrig på å lære nye ting ved foto og hele tiden utvikle meg og bli bedre. Portrettfotografi har jeg ikke holdt på mer enn ca 1,5 år, og fant ut at det gav meg et kick av å jobbe sammen med mennesker for å skape flotte bilder.

Men det å stå bak kameraet og posere modeller kan til tider være utfordrende, og derfor ønsket jeg å kjenne på følelsen av å stå og få instruksjoner på hvordan jeg må posere for å se best mulig ut. For at jeg skal forstå modellens perspektiv så må jeg sette meg i rollen, og eneste måten er å hive seg foran kameraet og prøve selv. Dette har gitt meg mye innsikt i hva vi fotografer egentlig krever av modellene til tider. Mange av de flotteste positurene er rett og slett ubehagelige å stå i over lengre tid, og musklene verker både her og der. I tillegg blir man fort varm og da blir gjerne huden svett og rødflammende, noe som igjen vil synes på bilder.

Jeg har alltid hatt en facsinasjon for penere og mer raffinert undertøy. Jeg har vært misunnelig på kvinner som har kunnet kle seg lekre også under genseren og buksen, hvor vi menn har måtte ta til takke med enten en litt i overkant lite flaterende tanga eller en Bjørn Borg boxer. De siste årene har det heldigvis kommet mer lekkert til oss gutta også som også er mulig å gå med under de vanlige klærne når vi vil pynte oss ekstra for damene. Det setter jeg pris på. Jeg vil også se lekker ut for kona med det lille frekke under, akkurat som jeg ønsker at hun har det lille frekke under for meg..."

Stian har selv satt lys, scene og redigert, kona har knipset bildene.
PRODUKTLINKER:

Wetlook T-shirt - Wetlook Boxer

Flere herreklær fra samme produsent finner du her: Wetlook til menn


Vi har også andre Frekke antrekk til menn, du finner full oversikt: Klær til menn.


Du kan også ta en tur innom salget vårt, der har vi oppdatert også med enda flere tilbudsprodukter. Her er link til alle varer som nå er på tilbud: OUTLET


Ta gjerne en kikk også på våre erotiske leketøy, vi har mye moro til både han, henne og par. Klikk på denne linken, så finner du oversikt: EROTISKE PRODUKTER


På utkikk etter klær? Husk at vi nå har laget FARGESØK i nettbutikken, det gjør det enklere for deg å finne antrekk i din favorittfarge.Her finner du oss i sosiale media, håper du vil følge oss. Klikk på bildet, følg vår FB side.PS! Få med deg alle våre blogginnlegg! Disse samler vi i en egen Facebookgruppe LilleFrekke Blogginnlegg 


Følg oss også på Instagram og på SnapChat (der kan du følge oss uten at naboen vet det). Scann bildene:

Vi er også på Pinterest, der finner du galleri med mengder av modellbilder fra shoot vi har hatt. Klikk inn og følg oss:

#photoshoot #fotografsommodell #malemodel #herreklær #naughty #outfit #lillefrekke
Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap

 

< /body>