Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Som vi blogget om tidligere, sist helg var det stor Redneckfest i Kvelde, hvor Gunn-Berit Ulven Kultima og Väinö Ulven Kultima inviterte til innvielse av deres Redneckcamp ved Lågen i Vestfold.

Det har vært en helg full av glade og engasjerte Rednecks på campen og stemningen var definitivt god. Nå har vi ikke noen endelige tall på antall feststemte campere, men vi tipper det var 250-350 innom i løpet av helgen, noen kom faktisk hele veien fra Vestlandet for å være med. Som vanlig på Redneckarrangementer, det var mange kreative og morsomme påfunn, og flere av disse vil du forhåpentligvis få se i sesong III av Norske Rednecks som kommer på TV en gang i 2018. (Husk at sesong II starter på kanal MAX 29. august.)

LilleFrekke var også på plass, med Frekkepatruljen, og vi tok selvfølelig oppgaven meget alvorlig. Emmy, Gunn og SjefsFrekka inspiserte og kontrollerte og brukte mye tid på å sjekke at alle campere hadde med seg gaffatape (en livsnødvendighet når man er en ekte Redneck) og ellers at alle festet på skikkelig Redneckvis. Vi delte også ut noen t-shirts og litt godsaker underveis.

Her er noen bilder fra helgens party:
Offisiell åpning av campen


SjefsFrekka solgte forresten støvlettene av beina denne helgen, og det er kanskje ikke så merkelig at det skjedde. Disse støvlettene er nemlig kanontøffe og veldig gode å gå med. (5-6 timer på humpete gress var ikke noe problem.) Om du også vil ha disse støvlettene, klikk på bildet nedenfor:

Gikk du glipp av festen? Vel, da bør du følge med Redneckene videre, det er mange arrangementer på gang utover sensommer og høsten. Er det en ting som er sikkert, så er det at du vil bli tatt godt i mot. Det er nemlig mye hjertevarme i denne gjengen!


#norskerednecks #påtv #reality #max #redneck #camping #kvelde #larvik #vestfold #lillefrekke #frekkepatruljen

Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap