Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Vi ser rett som det er at menn som følger oss i sosiale media tagger sine partnere i innlegg med antrekk de synes er fine og vi tolker denne taggingen til å bety omtrent: 'Åh, det var sexy, det hadde du kledd kjæresten min.' Det kan jo hende at det betyr andre ting også, men i de aller fleste tilfellene så tror vi det er dette det handler om. Ja, noen skriver det også, 'Denne hadde du kledd!' for så å tagge sin utvalgte.

Foto: TON

Og så var det reaksjonene da. Heldigvis er det mange som blir glade for dette og som tar det som et kompliment, men altså, det er dessverre mange damer som reagerer negativt. Vi leser i blant svar som: 'Jasså, det hadde du vel likt.' 'Skjerp deg!' 'Skjer aldri.' 'Glem det!' 'Gris!' 'Jeg bruker ikke sånt.' 'Kler ikke sånne klær.' osv. Noen av kommentarene kan kanskje skyldes at jenta ikke liker det bestemte antrekket, men altså... med en slik negativ respons, så 'dreper' man vel mye av gnisten i forholdet? Kjæresten din har akkurat sett noe han likte og som han hadde likt å se deg med. Det burde du da være glad for.

Vi mener selvfølgelig ikke at alle skal være superhappy for forslag til antrekk de ikke føler seg komfortable med. Eller forresten, jo, det mener vi. Du BØR være glad. Han ser for seg DEG i noe han synes er lekkert. Han sitter faktisk der akkurat nå og tenker på deg i en småFrekk setting! Det betyr jo selvfølgelig ikke at du må velge akkurat dette antrekket, men at du setter pris på hensikten hans, det synes vi absolutt at du skal. Hvis du ikke liker antrekket så kan du jo heller klikke litt rundt i nettbutikken vår og se om du finner noe annet du heller vil ha og som dere begge vil like. (Pstt! Han liker nok det meste i rett setting. De fleste menn er enkle å glede sånn.)

Og det er jo det det handler om. Å glede hverandre. Å skape litt ekstra spenning og variasjon. Overraskelsesmomentet. Den sitrende og pirrende følelsen. Undertøy er et supert virkemiddel i så hensende.

Og nå tenker du kanskje 'Jeg har ikke en kropp som passer til slike antrekk.' At mange jenter er alt for kritiske til egen kropp er dessverre tilfelle. Og til deg som har det slik, forsøk huske på at han liker deg som du er, og han synes sexy undertøy er fint. Spør deg selv: Hvis du tar på deg et sexy antrekk, tror du virkelig at han ikke vil like det? Seriøst?

Det handler om å finne en stil man liker og trives med. Hos oss finner du alt fra sensuelle og romantiske antrekk til de ganske så Frekke og kinky. Vi har stort utvalg av antrekk for alle kroppsfasonger så bruk heller litt tid på å orientere deg om utvalget enn å sitte og tenke at 'du ikke er bra nok.'

Her er noen kategorier vi anbefaler:
Matchende undertøy
Babydoll & Chemise
Catsuit & Body
Korte kjoler & skjørt
Store størrelser - der er det flere underkategorier, ta en titt.

Så kjære dere jenter, som svarer kjærestene deres på en slik negativ måte. Vær så snill, tenk dere om et par ganger til. Han gjorde det garantert fordi han hadde gode følelser for deg, ikke fordi han er misfornøyd med deg og hvordan du kler deg. Prøv legge godviljen til og ikke ta ting som er ment som komplimenter opp på en negativ måte, men søk heller positiv spenning sammen. Ikke vær en sur bitch, det er det ingen som liker.

NB! Sjekk konkurransen vår hvor du kan vinne gratis inngang på årets Sexhibition.

#forhold #undertøy #tagging #parforhold #kjæreste #selvtillit #spenning #sexy #lillefrekke
Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap