Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Vi vet at det er en del menn som liker å kle seg feminint i blant. Noen gjør det i offentlighet, andre kun i private settinger.

For mange kan det være litt flaut/vanskelig å kjøpe kvinneklær og sko, særlig hvis det er første gangen man skal ut og handle. Man føler seg usikker på størrelser og fasonger og er kanskje ukomfortabel med å oppsøke en butikk. Når man skal handle på nett så dukker det ofte opp usikkerhet i forhold til størrelser og fasong, og det kan være vanskelig å orientere seg i vrimmelet av tilbud.

I nettbutikken har vi stort utvalg av både lekre og Frekke antrekk, som passer godt også for crossdressere  i tillegg til mengder med damesko i store størrelser.

 

Som en ekstraservice til menn som har lyst til å kle seg i dametøy vil vi MANDAG 17. september, fra kl 18:00 til kl. 19:00 arrangere 'Transetimen.' Første gang vi laserte dette tilbudet fikk vi mange positive tilbakemeldinger, så nå velger vi å gjenta tilbudet.  

Hva er transetimen?

Dette er en spesialservice. Det vil si at du som er crossdresser eller transeksuell kan ta kontakt med oss på telefon eller chat på vår Facebookside og få hjelp til å velge riktige klær og sko. I tillegg får du 15% rabatt på alle sko/støvletter i størrelser fra 42 og oppover. Du som ikke føler behov for å ringe eller taste med oss, kan selvfølgelig handle på nett og få den samme rabatten. Bruk rabattkode: TRANSETIMEN når du gjennomfører bestilingen din, så trekkes rabatten automatisk ifra. (Rabattkoden er kun gyldig mandag 17. september 2018.)

Vi håper at dette tilbudet kan gjøre shoppingen litt enklere for denne kjøpegruppen og at evnt. blyghet og usikkerhet blir mindre.


PS! Få med deg alle våre blogginnlegg! Disse samler vi i en egen Facebookgruppe LilleFrekke Blogginnlegg så du enkelt skal finne dem igjen (de forsvinner jo litt i mengden på vår vanlige Facbookside.) 

Følg oss også på Instagram og Facebook, søk på LilleFrekke, da dukker vi opp. Vi er selvfølgelig også på SnapChat og der kan du følge oss uten at naboen vet det:


#crossdresser #transe #transvestitt #mennidameklær #transetimen #tilbud #lillefrekke

Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap