Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Vi har mange antrekk som passer godt når du vil ha litt ekstra attention på brystpartiet. I dette blogginnlegget finner du babydolls som faller innenfor denne kategorien, altså 'Frem med puppene' kategorien.

En klok mann sa forresten følgende, da han ble spurt om han likte små eller store pupper best. 'Jeg foretrekker de som er tilgjengelig!' Og akkurat dette er det verdt å merke seg. Gutta liker pupper i alle fasonger.  Du trenger ikke ha pupper som ser ut som de aldri har vært i nærheten av amming eller som har blitt skånet for tyngdekraften. Du bør i stedet vær stolt av de puppene du har, de er garantert bra nok! 

Du kan klikke på bildene når du ser et antrekk du vil vite mer om, da kommer du til nettbutikken hvor det også er flere bilder av antrekket, informasjon om tilgjengelige størrelser (noen går helt opp til str. 5X) og du ser prisene.
Vi har mange flere antrekk med puppefokus i nettbutikken, her er et søk som du kanskje vil kikke på. Du finner akkurat nå over 60 cupless antrekk hos oss. Klikk inn og se:

CUPLESS ANTREKK


PS! Få med deg alle våre blogginnlegg! Disse samler vi i en egen Facebookgruppe LilleFrekke Blogginnlegg så du enkelt skal finne dem igjen (de forsvinner jo litt i mengden på vår vanlige Facbookside.) 

Følg oss også på Instagram og Facebook, søk på LilleFrekke, da dukker vi opp. Vi er selvfølgelig også på SnapChat og der kan du følge oss uten at naboen vet det:

#babydoll #pupper #boobs #chemise #sexy #antrekk #hjemmeklær #lillefrekke
Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap