Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Ingen kan påstå at vi ikke har sko for de aller fleste, både hva gjelder design og størrelser. Utvalget er kjempestort, vi har til og med en rekke damesko i herrestørrelser.

I dette blogginnlegget får du se noen av de mest spesielle modellene, altså modeller med originalt og/eller spesielt design. Ingen av dem er på bestselgerlisten, og det er kanskje ikke så rart, men alle selges i blant.

Klikk på bildene når du finner en sko du vil vite mer om. Da finner du informasjom evnt. fargevalg, høye på hælene, hvilke størrelser som er tilgjengelig osv. Mange av modellene nedenfor kommer også med flere design, så klikk inn i nettbutikken og ta en kikk. 


Vi lovet deg de mest spesielle skoene i dette blogginnlegget, det er vi faktisk ikke helt sikre på om vi har klart å levere. Det ble faktisk veldig vanskelig å velge hvilke som skulle tas med her, vi har jo så mange meget spesielle sko i vårt utvalg.

Her har du linker til de forskjellige kategoriene i nettbutikken, så klikk gjerne litt rundt hvis du er ekstra glad i sko.

Demonia
Store størrelser
Flate/Lave hæler
Pin-Up style
Platå
High Heels
Fetisj
Knehøye Støvletter
Ankelhøye Støvletter
Lårhøye Støvletter
Ekstra brede/videPS! Få med deg alle våre blogginnlegg! Disse samler vi i en egen Facebookgruppe LilleFrekke Blogginnlegg så du enkelt skal finne dem igjen (de forsvinner jo litt i mengden på vår vanlige Facbookside.) 


Følg oss også på Instagram og på SnapChat (der kan du følge oss uten at naboen vet det). Scann bildene:
 Vi er også på Pinterest, der finner du galleri med mengder av modellbilder fra shoot vi har hatt. Klikk inn og følg oss:


#sko #originale #highheel #fetish #lillefrekke
Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap