Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Vi har tidligere gjennomførte mange runder med konseptet 'Modell for en dag'. Responsen har vært kjempestor de gangene vi har søkt etter modeller, og vi har fått henvendelser fra mange jenter og damer som har hatt lyst til å prøve seg i studioet.

Damene som tidligere har vært med, Tine, Lene, Helena, Fia og Lill har alle sagt at dette var en kjempemorsom opplevelse og de har fått mange positive tilbakemeldinger på bildene sine. Du finner noen av deres bilder her:

Lill 43 år - Modell for en dag - del I

Lill 43 år - Modell for en dag - del II

Tine - Modell for en dag - Behind the scene

Tine - Modell for en dag - Første gang på shoot

Tvillingmamma Lene - Modell for en dag! - Behind the scene

Tvillingmamma Lene - Modell for en dag! - Del 2

Behind the scene - Helena - Modell for en dag

Shoot - Modell for en dag Helena - Del 1

Shoot - Modell for en dag Helena - Del 2

Behind the scene - Fia - Modell for en dag

Konduktøren Fia - Modell for en dag

Naughty Witch Shoot - Fia

Togkonduktøren Fia i lakk - Modell for en dag

Vi gjentar altså suksessen og søker igjen etter noen som har lyst til å være med oss på en opplevelsesrik dag. Du må være i alderen 25 - 55 år og bør være bosatt på Østlandet da shooten vil finnes sted i Oslo.

Du vil få en dag med full make-up hos proffesjonell makeupartist, flere timer i studio hos fotograf og god veiledning til poseringer.

Det er en fordel om du har litt erfaring foran kameraet fra før, men absolutt ingen forutsetning.

Det vi søker er en dame med god og positiv utstråling, som tør å by litt på seg selv og ha det moro i studio sammen med oss i noen timer. Antrekkene du skal vise frem er typisk LilleFrekke antrekk og vi legger vekt på å finne klær du vil trives i, slik at du føler deg komfortabel og kan slappe av.

Vi tar ikke bilder som viser 'for mye', men vi ønsker at du tør 'flørte litt' med kameraet og posere sexy.

Her ser du Lill som var med i 2018:

PRODUKTLINKER:
Kjole - Sko

 

Det vil bli tatt bilder i forskjellige LilleFrekke antrekk/sko og du får selvfølgelig også alle bildene vi velger å bruke. Bildene vil bli publisert i sosiale media og det er viktig at du tør stå inne for det du deltar på.

Søknadsfrist er 15. februar og selve photoshooten vil finne sted i Oslo en gang i løpet av mars/april. Avgjørelsen på hvem som blir valgt vil bli tatt kort tid etter søknadsfristen og vi tar direkte kontakt med den/de som blir valgt ut.

Har du drømt om å prøve deg som modell? Synes du dette høres morsomt ut? Da kan du sende oss en mail til modell @ lillefrekke.no (uten mellomrommene) og skrive noen linjer om deg, hvorfor du vil være med på dette, alder, bosted osv., selv samt legge ved ansikt- og helfigurbilde.

Tips gjerne dine venninner om denne muligheten!

PS! Få med deg alle våre blogginnlegg! Disse samler vi i en egen Facebookgruppe LilleFrekke Blogginnlegg så du enkelt skal finne dem igjen (de forsvinner jo litt i mengden på vår vanlige Facbookside.) 


Følg oss også på Instagram og på SnapChat (der kan du følge oss uten at naboen vet det). Scann bildene:
 

Vi er også på Pinterest, der finner du galleri med mengder av modellbilder fra shoot vi har hatt. Klikk inn og følg oss:

#modell #shoot #photoshoot #modellforendag #mote #frekkmote #lillefrekke

Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap