Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Visste du det, at en av de vanligste årsakene til manglende lyst ofte skyldes rutine og mangel på spenning?

Les videre, få gode tips og lær mer om hvordan dere kan bevare intimitet og ivareta hverandres behov. Finn link og spar hundrevis av kroner, kun hos oss.

(Vi har i denne artikkelen byttet ut ordet s.x med ordet Frekking, for å forsøke unngå sensuren til FB og andre sosiale media.)Foto: TON


"Manglende forståelse for partnerens seksualitet er en av de hyppigste årsakene til redusert lyst. God Frekking starter utenfor soverommet. Ønsker du mer Frekking i forholdet? Mer lek og variasjon? Eller mer intimitet og nærhet? Den beste Frekkingen får du gjennom å kombinere psykologisk og seksuell kunnskap.

Har Frekkingen blitt kjedelig? Eller ønsker du noe mer?
Nysgjerrig på hvordan hun kan trenes opp til å få org.sme på et tosifret antall måter? Ønsker du at at det virkelig skal krible i magen når dere tenker på Frekking?
Eller er det kanskje blitt litt pliktløp og rutine med årene, hvor du kanskje har lyst til å finne tilbake til den gode tiden i starten av forholdet? Kanskje er det blitt vanskelig å nyte Frekkingen, fordi fokuset er på å skulle «prestere» et eller annet?"


Disse ordene kommer fra Lillian Rydning, en av forfatterene av bestselgeren 'S.. Gode Grunner'. (Beklager kamuflering av navnet, vi forsøker unngå sensuren til FB som sporer opp 'farlige' ord og uttrykk.)

Psykolog Lillian Rydning og sosial coach Dag Eien, forfatterene av den nevnte boken, har i en årrekke tilbudt kurs som har lært tusenvis av nordmenn nye teknikker og gitt inspirasjon til et variert og spennende Frekkeliv. De har nå utviklet nettkurs som vil lære deg en rekke nye verktøy slik at du får kunnskap og tips som bidrar til at Frekkelivet holder seg intenst og spennende.

Her er en beskrivelse av innhold på de tre forskjellige kursene. Ved å bestille via linken som ligger nedenfor så får du 250 rabatt pr kurs. Velger du ta begge, så sparer du altså 500, men du må bruke linkene vi har delt for å få denne rabatten.


Kursinnhold mannlig seksualitet:

I dette kurset er det mannens seksuelle nytelse som står i sentrum:

Nysgjerrig på hvordan menn kan kurere for tidlig utløsning, og i stedet lære seg å ha org.sme på org.sme, uten å miste ereksjonen eller lysten mellom hver gang? Og i stedet få bedre og mer intense org.smer for hver gang? Med konkrete og dokumentert effektive teknikker lærer vår multiorgasmiske foreleser Dag Eian hvordan du kan oppnå det samme.
Lær hvordan både hun og han kan trene seg opp til å få fullkroppsorg.smer, det vil si org.smer som kjennes i hele kroppen.
Du får også med deg teknikker for å stimulere ham og intensivere org.smene hans. Her lærer du alt fra handjob-ferdigheter til hvordan du kan trene deg opp til å mestre deep throat uten ubehag. Dette er også relevant for menn som ønsker å lære bort seksuelle ferdigheter eller som bare ønsker mer nytelse selv, inkludert under soloFrekking.
Lær grunnleggende seksuell kommunikasjon: Hvordan kan du be om mer av det du liker aller best? Hvordan kan du ta opp temaer som er vanskelige på en måte som reduserer sjansen for å såre?
Seksuell variasjon: Hvordan kan du sikre variasjon og hindre at rutinen sniker seg inn, på en spennende og enkel måte?
Hjelp til å snu for tidlig utløsning til å bli en ressurs: Kom når du selv vil som multiorgasmisk. Du får også hjelp til konkrete ting du kan gjøre hvis du sliter med for sen utløsning eller har prestasjonsangst.
 
Du får:
Mindre sjanse for seksuelle vansker som kan ødelegge parforholdet: I kurset finner du alt fra konkrete teknikker som er lette å omsette til praksis kombinert med kunnskap som forebygger seksuelle vansker.
Mange kilder til lek og moro: I tillegg til bedret seksuell selvtillit vil du sitte igjen med en rekke måter å gi (eller få!) nytelse på, som de fleste ikke kjenner til.
Erfarne forelesere: Kurset er utviklet av s.xcoach og bestselgende forfatter Dag Eian og psykolog og psykolog Lillian Rydning. Siden oppstarten av kursene våre i 2009 og med over 28 000 solgte bøker har vi god oversikt over hva folk lurer på, men kanskje ikke alltid tør å spørre om.
 
Du får også:
Et kurs som passer de fleste: Kurset har fokus på kunnskap, seksuelle teknikker og inspirasjon som passer for de aller fleste. Ingen spesielle fetisjer er påkrevd for spennende påfyll av den seksuelle verktøykassen din.
Kopi av alle slides som brukes i kurset vårt, slik at du enkelt kan repetere kursinnholdet senere.
Rabattkupong på erotiske klær og leketøy hos Lillefrekke.no
Hele 3 måneders tilgang. Del gjerne kurset opp i mindre deler og se dem på en romantisk kveld i armkroken til kjæresten. Kanskje ender kvelden med ekstra god Frekking? Andre ganger ender den kanskje i gode samtaler som gir bedre Frekking i lengden.

KLIKK HER, FÅ KR 250 I RABATT PÅ KURSET


Kursinnhold kvinnelig seksualitet:

I dette kurset står kvinnens seksualitet og seksuelle nytelse i fokus:Kurset dekker alt fra grunnleggende seksuell kunnskap til avanserte teknikker for seksuell opptrening, kvinnelig ejakulasjon (spruteorg.sme) og de glemte erogene sonene i skjeden.
Fra en variant av tantrisk massasje og forspillhemmelighetene de færreste vet om, til en steg-for-steg oppskrift på økning av sjansen for org.sme under samleie
Støtteknikker, samt stillingen og teknikkene som øker sjansen for org.sme under samleie.
Hemmelighetene bak kvinnelig seksualitet: Det du må vite for å ikke få problemer senere.
Tenningsmønstrene de fleste kvinner ikke snakker høyt om
Hvorfor følelser er så viktig under Frekking og hvordan du kan aktivere følelser for å gi henne best mulig Frekking.
Hva påvirker seksualiteten hennes? Hvordan kan hun bruke denne kunnskapen til å få mer lyst og nytelse i hverdagen?
Mer Frekking (lyst): Vi gir deg oppskriften på hvordan du får en kvinne i humør og hva som faktisk vekker lysten hennes. Og ja, hun lærer å tenne seg selv, også.

Du får:
Mindre sjanse for seksuelle vansker som kan ødelegge parforholdet: I kurset finner du alt fra konkrete teknikker som er lette å omsette til praksis kombinert med kunnskap som forebygger seksuelle vansker.
Mange kilder til lek og moro: I tillegg til bedret seksuell selvtillit vil du sitte igjen med en rekke måter å gi (eller få!) nytelse på som de fleste ikke kjenner til.
Et nylig oppdatert kurs utviklet av psykolog og bestselgende forfatter Lillian Rydning.  Dersom du skulle lært det samme hos psykolog/s.xolog ville prisen vært fra 16500kr og oppover.
Vi kan tilby et unikt kurs basert på kunnskap de fleste ikke kjenner til. Vi har fokus på seksuell kunnskap som ikke er allmennkunnskap, slik at du får mange nye kilder til lek, variasjon og seksuell spenning.
Samtidig har vi med det grunnleggende og det du må vite om Frekking for å unngå å få vansker på sikt, slik at alle skal kunne henge med og ha god Frekking livet ut.
 
Du får også:
Et kurs som passer de fleste: Kurset har fokus på kunnskap, seksuelle teknikker og inspirasjon som passer for de aller fleste. Ingen spesielle fetisjer er påkrevd for spennende påfyll av den seksuelle verktøykassen din. Kurset passer for nybegynnere til de som er på avanserte nivåer.
Mye kunnskap for pengene: Kurset er en utvidelse av det komplette dagskurset vårt.  Vi har også flettet inn oppdatert kunnskap spørsmål fra ti år med fornøyde kursdeltakere for å gi deg svar på de tingene du lurer på.
Kopi av alle slides som brukes i kurset vårt, slik at du enkelt kan repetere kursinnholdet senere.
Rabattkupong på erotiske klær og leketøy hos Lillefrekke.no
Hele 3 måneders tilgang. Del gjerne kurset opp i mindre deler og se dem på en romantisk kveld i armkroken til kjæresten. Kanskje ender kvelden med ekstra god Frekking? Andre ganger ender den kanskje i gode samtaler som gir bedre Frekking i lengden.

KLIKK HER, FÅ KR 250 I RABATT PÅ KURSET


Nytelse for ham og henne

Menn kan få så uendelig mye mer ut av Frekkingen enn de er klar over. Han kan også kjenne fullkroppsorg.smer og mange org.smer på rad rase gjennom kroppen. Hun kan på sin side lære seg å ejakulere og kan trene opp kroppen til å gi nytelse på en lang rekke nye måter. Og multiorg.smer og polyorgasmisk modus, hvor den ene org.smen bare tar den andre, er oppnåelig for begge kjønn.

Glem pliktse. og rutine: Det er på tide å lære nye måter å få org.sme på, og å oppdage og vekke erogene soner du ikke visste fantes (inkludert de tre i skjeden og punktet som lar deg få en voksen mann til å ligge i bue over fingeren din…). Legg på våre hemmelige redskaper for å sikre variasjon livet ut på en enkel måte, så kan Frekkingen fortsette å føles spennende i årevis fremover.

Kurset i kvinnelig og mannlig seksualitet har først og fremst fokus på hvordan du kan skape et best mulig Frekkeliv. Det ligger mye god forebygging i å sikre at du og partneren har det fantastisk på soverommet.

Dette kurset består av kurset i kvinnelig seksualitet og kurset i mannlig seksualitet, som også kan tas hver for seg. Dersom du velger å investere i s..livet og i et eventuelt parforhold ved å kjøpe begge kursene, får du en kraftig rabatt på kursene. I tillegg får du ved bestilling via oss ekstra rabatt.

 
EKSTRA RABATT, AVSLAG KR 500, KLIKK HER


Ta gjerne en kikk også på våre erotiske leketøy, vi har mye moro til både han, henne og par. Klikk på denne linken, så finner du oversikt: EROTISKE PRODUKTER

På utkikk etter klær? Husk at vi nå har laget FARGESØK i nettbutikken, det gjør det enklere for deg å finne antrekk i din favorittfarge.


Her finner du oss i sosiale media, håper du vil følge oss. Klikk på bildet, følg vår FB side.PS! Få med deg alle våre blogginnlegg! Disse samler vi i en egen Facebookgruppe LilleFrekke Blogginnlegg 


Følg oss også på Instagram og på SnapChat (der kan du følge oss uten at naboen vet det). Scann bildene:


 


Vi er også på Pinterest, der finner du galleri med mengder av modellbilder fra shoot vi har hatt. Klikk inn og følg oss:


#erotikk #nettkurs #kurs #forhold #samliv #spenning #tips #kunnskap #tenning #avansertseksualitet #lillefrekke
Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap