Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Hovedmeny

Glemt brukernavn? / Glemt passord? / Ikke registrert?

Søk i nettsted

Nå er det 9 år siden vi startet med oppFrekkingen av landet, og i løpet av den tiden har vi opplevd utrolig mye moro! Vi er veldig glade i å vise frem både opplevelser fra arrangementer vi deltar på, tilbudskampanjer, konkurranser og nye Frekkesaker vi har for salg.

Siden vi er en liten bedrift har vi ingen mulighet til å markedsføre oss i de store kanalene, slik våre største konkurrenter kan, (fy flate, for noen priser det er på annonsering i nettaviser og på TV) men vi er ganske så flinke til å markere oss i sosiale media. Du finner oss mange steder og her er en oversikt over dem:

Her finner du oss i sosiale media, håper du vil følge oss:

Hovedsiden vår på Facebook, der publiserer vi nyheter, bilder fra photoshoots, tilbud osv. hver eneste dag:
PS! Få med deg alle våre blogginnlegg! Disse samler vi i en egen Facebookgruppe LilleFrekke Blogginnlegg På Facebook finner du også gruppen Frekkeprat, som er en sosial skravlegruppe hvor medlemmene deler erfaringer, tips, humor m.m. (NB! Det er IKKE en sjekkegruppe.)


Følg oss også på Instagram Scann bildet:
På SnapChat kan du følge oss uten at naboen vet det! Ta skjermbilde, så finner du oss:

 


Vi er også på Pinterest, der finner du galleri med mengder av modellbilder fra photoshoot vi har hatt. Klikk inn og følg oss:Vi har også nylig registrert oss på MeWe - som er ganske likt Facebook, men hvor reglene ikke er like strenge. Klikk inn og følg oss:Du finner oss også på Youtube hvor vi i blant publiserer videoer fra photoshots og arrangementer:Du finner oss på Twitter:Vi bruker de ulike mediene på forskjellige måter.

På hjemmesiden vår finner du selvfølgelig alle ting vi har i salg i nettbutikken og du finner mange forskjellige innlegg i bloggen, både om nyheter, tilbud, kampanjer, konkurranser og seriøse innlegg om erotikk og samliv. Det er også noen erotiske historier å finne der.

På Facebook har vi en side med mange følgere (over 22.000 akkurat nå, og det er mer enn mange av våre større konkurrenter i bransjen har, så dette er vi stolte av.) Vi bruker siden til kommunikasjon med følgere/kunder og selvfølgelig til å vise frem nyheter, bilder fra shoots, informere om aktiviteter og konkurranser osv. Vi har også en prategruppe på Facebook, hvor man kan delta. Den inneholder en lett blanding av småFrekk humor, info fra oss, litt prat om Frekking og seriøse diskusjoner om erotikk. Det er også en egen gruppe på Facebook hvor vi samler alle våre blogginnlegg, siden disse forsvinner litt i mengden på vår vanlige Facebook side. Bli medlem av gruppen, så får du med deg alt vi blogger om.

På Instagram poster vi bilder fra shoots og produktnyheter.

På Twitter er vi ikke så veldig aktive i form av personlige tweets lenger (det tok rett og slett for mye tid) men vi deler ofte innlegg fra Instagram og bloggen vår.

På Snapchat vil du daglig få en liten Frekkepåminnelse i form av produktbilder eller photoshoots vi har hatt. (Snap er fint for deg som ikke vil at noen skal vite at du liker Frekking.)

På Youtube finner du små videosnutter fra ting vi har opplevd i tillegg til spillelister som passer godt til Frekkeplaner. 

På MeWe har vi også en side, den brukes til deling av nyheter og artikler. MeWe er omtrent som Facebook, men uten den strenge sensuren vi stadig blir frustrert over.

Tusen takk til deg som følger oss, vi setter veldig stor pris på hver eneste følger vi har og lover at Frekketempoet ikke kommer til å avta med det første. Vi digger nemlig være David i kampen mot alle Goliatene i vår bransje.
#some #sosialemedia #facebook #instagram #twitter #snapchat #youtube #blogg #mewe #hjemmeside #lillefrekke #oversikt #jatilfrekking #vigjørnorgefrekkere #oppfrekking
Facebook
Youtube
Instagram
Twitter
Snap